Carmen Harra prevede că soarta României se va schimba din cauza conflictului dintre Rusia și Ucraina: “Vor fi multe pierderi de vieți omenești!”

Publicat: 23 feb. 2022, 19:54 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmen Harra a fost cea care a anticipat conflictul dintre Rusia și Ucraina. Celebrul psiholog și terapeut din America a povestit exclusiv pentru Ciao.ro ce înseamnă acest război și cum se va termina!

Pronosticurile nu sună prea bine și sunt de-a dreptul înfricoșătoare! Întrebată de reporterul CIAO.RO dacă va exista sau nu un război și ce părere are despre asta, Carmen Harra a prezis că războiul nu se va termina tocmai bine pentru ruși!

Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.: în timp real). Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

În România însă nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia, Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia.  Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit  va fi foarte proastă. Este ceva ce nu s-a mai văzut  de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică. În ceea  ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, ne-a prevenit Carmen Harra, care acum lucrează la o nouă carte și are propria ei emisiune de radio, în fiecare vineri, la stația ABC.

”Ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929”

Se pare că nu se anunță lucruri bune nici despre criza economică care va lua proporții curând!

Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele…

De fapt, ne așteptăm la o  criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se  înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029… Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică,  care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt  multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii…

Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devim mai buni și în special mai uniți”, a mai completat Carmen Harra. Care își dorește la un moment dat să ajungă în România, însă din cauza situației actuale nu poate face deocamdată acest lucru. Carmen Harra locuiește la Miami unde totul este calm și pozitiv.

 

 

 

 

Publicat: 23 feb. 2022, 19:54 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×