Scene oribile la botez! O fetita de 2 ani tipa disperata in timp ce preotul o scufunda secunde intregi : „E satana in ea”

Publicat: 13 dec. 2018, 18:28 Autor: D. C. Life

Scene greu de privit in timpul unui botez cel putin neobisnuit. Un preot incearca un „ritual de exorcizare” in cadrul sfintei taine.

Totul s-a petrecut in  sud-vestul Rusiei, unde preotul, pe numele sau Ilia Semiletov, impinge violent un copil dezbracat in cazanul cu apa, in fata celor prezenti la botez.

Copilul tipa si este terorizat, in imp ce adultii privesc fara sa intervina, ba chiar se pot auzi cateva rasete pe filmarea prezentata de jurnalistii DailyMail.

Preotul va suporta consecinte si va trebui sa se prezinte in fata superiorilor din Biserica.  Potrivit unor informatii, preotul a bagat copilul in apa din cazan in repetate randur, insa mama fetitei neaga aceste afirmatii.

Potrivit acesteia, fetita plangea pentru ca „ii era frica de preot”, motiv pentru niciunul dintre parinti nu a depus plangere. Mai mult, mama copilului spune ca este „recunoscatoare” preotului pentru ca i-a votezat fetita.

Un enorias ingrijorat a declarat ca preotul i-a spus ca cei mici, nu nou-nascutii, trebuie sa fie „striviti” in timpul ritualului de botez pentru ca „satana e in ei”.

O fetita de 2 ani tipa disperata in timp ce preotul o scufunda in apa


Aceasta a declarat : „Imi amintesc cat eram de speriata cand a inceput sa spuna asemenea aberatii”.

In videoclip se vede cum apa este imprastiata din cazan, in timp ce preotul ortodox scufunda violent copilul de trei ori.  Calugarite cu mopuri au venit, apoi, sa stearga apa de pe podea.

Scene oribile la botez ! O fetita de doi ani tipa disperata, in timp ce preotul o scufunda secunde intregi  „E satana in ea” (3)Biserica Ortodoxa Rusa va lua masuri in ceea ce priveste acest caz. Arhiepiscopul Mikhai Samokhin a declarat ca preotul a actionat mult prea dur. „El a fost suspendat de la slujba și va fi judecat de curtea bisericii”.

Curtea are puterea de a i îndepărta ordinele sfinte. Semiletov este preot la mănăstirea Sf. Gheorghe din Yessentuki, în regiunea Stavropol din Rusia.

Scene oribile la botez ! O fetita de doi ani tipa disperata, in timp ce preotul o scufunda secunde intregi  „E satana in ea” (3)Mama copilului a postat anonim: „Fiica mea era atunci in varsta de doi ani.  Plângea pentru că îi era frică de preot. Ea a fost în biserică pentru prima dată. Suntem foarte recunoscători preotului că a acceptat să o boteze.”

O reacție online a condamnat preotul ca fiind „bolnav”, criticând rudele „care nu au reușit să oprească acest coșmar”.

Scene oribile la botez ! O fetita de doi ani tipa disperata, in timp ce preotul o scufunda secunde intregi  „E satana in ea” (3)Un comentator a întrebat: „Acest maniac serveste bisericii sau diavolului?” Un altul a întrebat: „Cum ar putea părinții sa supravegheze cu calm?” „Acesta este un preot din iad”, a spus altul, mai multi internauti cerand ca preotul sa fie expulzat.

Samokhin a declarat: „Fetita este in regula. Părinții ei nu s-au plâns și nici nu au făcut nicio plangere. Zvonurile transmise de unele publicatii, care spun ca fetita a fost lovita la cap in cazan, nu sunt adevarate”.

Publicat: 13 dec. 2018, 18:28 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă