O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid

Publicat: 16 Nov. 2019, 15:08 News 3
O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid

O femeie de 26 de ani, din Buzău, a murit, iar copilul său de șapte ani a fost găsit inconștient, sâmbătă.

O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă. Cei doi au fost descoperiți de vecini, intoxicați cu monoxid de carbon, de la soba cu care încălzeau locuința. Alerta a fost dată de soțul femeii, deoarece aceasta nu a răspuns la telefon.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău, copilul de 7 ani, din Smeeni, județul Buzău, a fost dus la UPU, inconștient. Copilul a fost găsit în aceeași cameră cu mama sa, care a murit.

O femeie a murit, iar copilul ei este în stare gravă

„A fost adus în Unitatea de Primiri Urgențe un copil de șapte ani, cu stare generală gravă, găsit inconștient acasă, în aceeași cameră în care era și mama decedată, sub influența monoxidului de carbon și a fumului de la sobă. În acest moment copilul este la UPU, într-o stare mult mai bună”, au spus sursele citate.

Se pare că mama copilului, o femeie de 26 de ani, nu a răspuns soțului la telefon, acesta fiind la muncă în străinătate. Speriat, bărbatul a alertat vecinii.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi au fost intoxicați cu monoxid de carbon provenit de la soba cu care încălzeau locuința.

O anchetă a fost declanșată în acest caz pentru a se stabili când a murit femeia și dacă a existat o defecțiune a sobei sau dacă aceasta a fost folosită greșit.

Publicat: 16 Nov. 2019, 15:08 News 3
Pe aceeași temă