O femeie a crezut că a cumpărat un brad de Crăciun. Cu ce a ajuns acasă, de fapt: ”Te-au păcălit!”

Publicat: 08 dec. 2023, 16:22 Autor: Alina Nistor News
O femeie a crezut că a cumpărat un brad de Crăciun. Cu ce a ajuns acasă, de fapt: ”Te-au păcălit!”

O femeie a decis ca în acest an să cumpere un brad natural, în locul celui artificial. Totul pentru a simi cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă. Ce a achiziționat, însă, nu semăna deloc cu pomul clasic.

Britnee și familia ei au crezut că au descoperit bradul perfect pentru sărbătorile de iarnă, dar când au ajuns acasă au avut un șoc. Pentru prima oară, femeia a decis să achiziționeze un brad natural. Asta pentru că în anii trecuți a avut mereu brazi artificiali.

A ajuns acasă, a desfăcut pomul și și-a dat seama că nu arată așa cum s-a gândit. A făcut un video și l-a postat pe rețelele de socializare, glumind cu internauții și spunându-le că singura ei greșeală a fost că nu a măsurat cum trebuie spațiul în care urma să fie amplasat presupusul brăduț. Asta pentru că era mai mare: „Credeți că este puțin cam mare, nu-i așa? În apărarea noastră, în magazin părea mai mic”, a spus femeia.

Ce copac a cumpărat femeia, de fapt

Cu toate acestea, atenția oamenilor s-a concentrat mai mult pe tipul de copac pe care l-a achiziționat. Internauții au fost ferm convinși că femeia a cumpărat de fapt un palmier, nicidecum un brad de Crăciun: „Dragă, te-au păcălit! Ți-au vândut un palmier, acesta nu este un pin Norfolk, îi cumpăr în fiecare an”, a spus un internaut.

Ulterior, Britnee a dezvăluit că de fapt au cumpărat un pin, dar era un pin „hawaian”. „Nu pot să mă abțin să nu-l compar cu un palmier, dar este frumos!”, a remarcat o persoană. Alții au spus că este „unic” și „fantastic,” aducând un aer exotic sărbătorilor de iarnă.

@britwkent the silence of this video is too good hahaha so you think its a little big or what?? In our defense it looked smaller outside #christmastreefail ♬ original sound – Britnee Kent

SURSA FOTO: TikTok

Publicat: 08 dec. 2023, 16:22 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă