Decorațiunile pe care NU trebuie să le pui sub nicio formă în bradul de Crăciun. Atrag ghinioane!

Publicat: 07 dec. 2023, 13:43 Autor: Alina Nistor Life
Decorațiunile pe care NU trebuie să le pui sub nicio formă în bradul de Crăciun. Atrag ghinioane!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar toată lumea a început deja căutările pentru a avea cel mai frumos brăduț. Există, însă, anumite decorațiuni pe care nu ar trebui să le pui în pom. Asta pentru că atrag ghinioanele și lucrurile rele.

Ghirlande rupte sau decolorate

Ghirlandele reprezintă o piesă principală atunci când îmbodobim bradul de Crăciun, dar în timp ele se uzează. Iar cele care sunt rupte sau și-au pierdut culoarea pot fi considerate semne de ghinion. Se spune că aduc instabilitate și probleme financiare în noul an. Așa că este bine să le eviți.

Globuri sparte sau fisurate

Globurile sparte sau fisurate pot reprezenta simboluri ale norocului pierdut. Încearcă să eviți utilizarea ornamentelor sparte, deoarece acestea ar putea aduce ghinion și probleme în viața ta. Lucrurile sparte sunt semn de sărăcie, iar dacă vei continua să le folosești se spune că vei atrage paguba.

Lumini strălucitoare și aglomerate

Instalațiile nu lipsesc din împodobirea brăduțului, dar ar trebui să fie în armonie cu restul decorațiunilor. Încearcă să distribui luminile uniform și să nu fie chiar atât de multe în bradul de Crăciun. Un pom mult prea încărcat se spune că atrage agitație și haos în casa ta.

Figurine de culoare neagră

Unii sunt de părere că o combinație de negru cu auriu sau cu argintiu în brad este foarte elegantă, însă în unele culturi, negrul aduce ghinion. Evită astfel de decorațiuni atunci când împodobești bradul și pune-le doar pe cele care îți dau o stare de bine, colorate.

Câți lei costă un brad de Crăciun la Carrefour

Brazii au început să apară pe piață încă de la începutul lunii noiembrie așa că dacă vei cumpăra bradul la începutul lui decembrie există riscul să dai peste un exemplar care este deja tăiat de câteva săptămâni bune. Inspectează-i trunchiul, crenguțele și acele.

În general, brazii din PVC și PE sau cei Full PE au o durată de utilizare mai mare (de până la 15 ani). Rezistă mai bine în timp și își păstrează aspectul exterior fără să se degradeze de-a lungul anilor. Iar ofertele din magazine cuprind o diversitate impresionantă de modele, dimensiuni și stiluri.

Carrefour, de exemplu, prezintă o gamă variată de brazi de Crăciun. Spre exemplu, un brad Carpați, cu o înălțime de 180 de cm, costă 499 de lei. Totodată, un brad artificial Siberian, de 220 cm, poate fi achiziționat cu 549 lei. Opțiunile includ brazi cu prețuri de până la 999 de lei, cu înălțimea de 2,2 metri, încadrați în categoria „Premium”. Există însă și variante mai accesibile, precum cele la 419 lei, 229 lei sau chiar 139 de lei.

Mai exact, un brad artificial alb și cu suport de plastic, cu înălțimea de 150 cm, costă 109 lei. Pe de altă parte, românii trebuie să scoată din buzunar 159 de lei pentru un brad artificial Himalaya, de doar 90 cm.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 07 dec. 2023, 13:43 Autor: Alina Nistor Life
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă