Câți lei costă un brad de Crăciun la Carrefour. Suma uriașă la care se vând cei din categoria ”premium”

Publicat: 20 nov. 2023, 11:53 Autor: Alina Nistor News
Câți lei costă un brad de Crăciun la Carrefour. Suma uriașă la care se vând cei din categoria ”premium”

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar românii se pregătesc să-și cumpere deja bradul de Crăciun. Fie că aleg unul artificial sau natural, vor fi nevoiți să bage mâna adânc în buzunare.

Brazii au început să apară pe piață încă de la începutul lunii noiembrie așa că dacă vei cumpăra bradul la începutul lui decembrie există riscul să dai peste un exemplar care este deja tăiat de câteva săptămâni bune. Inspectează-i trunchiul, crenguțele și acele.

În general, brazii din PVC și PE sau cei Full PE au o durată de utilizare mai mare (de până la 15 ani). Rezistă mai bine în timp și își păstrează aspectul exterior fără să se degradeze de-a lungul anilor. Iar ofertele din magazine cuprind o diversitate impresionantă de modele, dimensiuni și stiluri.

Carrefour, de exemplu, prezintă o gamă variată de brazi de Crăciun. Spre exemplu, un brad Carpați, cu o înălțime de 180 de cm, costă 499 de lei. Totodată, un brad artificial Siberian, de 220 cm, poate fi achiziționat cu 549 lei. Opțiunile includ brazi cu prețuri de până la 999 de lei, cu înălțimea de 2,2 metri, încadrați în categoria „Premium”. Există însă și variante mai accesibile, precum cele la 419 lei, 229 lei sau chiar 139 de lei.

Mai exact, un brad artificial alb și cu suport de plastic, cu înălțimea de 150 cm, costă 109 lei. Pe de altă parte, românii trebuie să scoată din buzunar 159 de lei pentru un brad artificial Himalaya, de doar 90 cm.

Trucuri simple pentru ca bradul de Crăciun să reziste mai mult

Alege un loc potrivit

Chiar dacă cei mai noi brazi sunt fabricați din material ignifug, aceștia nu ar trebui așezați lângă surse intense de căldură, cum ar fi șemineele, caloriferele, centrala, radiatoarele, etc. Se pot topi.

Depozitează bradul în cele mai bune condiții

Nu depozita bradul artificial în cutii din carton pentru că acestea pot fi invadate de dăunători. Cutiile din plastic sau gențile speciale sunt ideale pentru depozitarea brazilor. Brazii ar trebui despodobiți și dezasamblați atunci, dar cu toate acestea sunt persoane care aleg să ambaleze bradul împodobit.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 20 nov. 2023, 11:53 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă