O fata a fost obligata sa se prostitueze de fiul femeii care o luase in plasament

Publicat: 28 Aug. 2019, 15:17 Life
O fata a fost obligata sa se prostitueze de fiul femeii care o luase in plasament

O adolescenta de doar 15 ani a trecut prin multe chinuri de neimaginat.

O fata a fost obligata sa se prostitueze. Tanara a fost batuta si amenintata daca nu se prostitua, iar cel care a comis fapta josnica a fost fiul femeii care o luase in plasament.

In urma acestor abuzuri, tanara a ramas insarcinata la 17 ani, insa barbatul a amenintat-o cu moartea fiindca risca pedeapsa cu inchisoarea. Cel care a comis faptele este Mari Daniel Mocanasu.

O fata a fost obligata sa se prostitueze

O fata a fost obligata sa se prostitueze

Potrivit procurorilor, barbatul a racolat o minora de 16 ani, pe care mama sa o luase in plasament si a obligat-o sa se prostitueze. Astfel ca tanarul a obtinut peste 90.000 de lei doar din exploatarea copilei, clientii fiind racolati prin anunturi pe un site cunoscut.

„În luna septembrie 2016, T. C. M. a început o relaţie cu Mocănaşu Mario Daniel şi, întrucât Mocănaşu Doiniţa nu agrea această situaţie, cei doi s-au mutat de la domiciliul martorei la locuinţa unui prieten, V. Costel, împreună cu care Mocănaşu lucra în domeniul construcţiilor.

În urma verificărilor efectuate de poliţie, a rezultat faptul că minora T.C.M. se ocupa cu practicarea prostituţiei în baza unor anunţuri publicate pe site-ul Publi24, la secţiunea Matrimoniale-Escorte”, au stabilit procurorii DIICOT.

Tanara a fost audiata de politisti unde a spus ca Mario Daniel Mocanasu i-a propus sa se prostitueze atunci cand se afla in plasament la mama acestuia.

„În iarna anului 2016, în timp ce minora se afla în plasament la mama inculpatului, acesta i-a propus să practice prostituţia pentru a contribui cu bani la cheltuielile gospodăreşti şi a lansat, în acest sens, anunţuri pe un site de publicitate.

Ulterior, s-au mutat împreună într-un apartament din cartierul Obor, unde minora a practicat prostituţia împreună cu alte tinere, obţinând aproximativ 1.200 lei zilnic, pe care îi dădea lui Mocănaşu, acesta asigurându-i, în schimb, cheltuielile pentru mâncare şi haine”, se arata in rechizitoriu, potrivit Adevarul.

Publicat: 28 Aug. 2019, 15:17 Life
Pe aceeași temă