O celebră cântăreață din România a devenit „coşmarul” bonelor: „Am schimbat 18!”

Publicat: 06 Dec. 2021, 19:41 Vedete

Ellie White și soțul ei, Doru Tincă, s-au mutat la Brașov. Au renunțat la bone, după ce au schimbat vreo 18, și își cresc singuri copiii. Artista și jumătatea ei ne-au dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cum își organizează programul în așa fel încât să se ocupe de copii, dar să aibă și timp pentru ei. Dar și pentru studio-ul de producție muzicală pe care l-au deschis.

Ellie White: „Ne-am deschis studio de producție muzicală”

Reporter: Ce faceți voi? Care este viața voastră? Ce fac copii?

Ellie White: Ne bucurăm că sunt la școală copiii, fizic.

Doru Tincă: Ne bucurăm că merg copiii la școală, că în sfârșit, putem să lucrăm, că lucrăm în reprize, 3 ore unul, 5 ore celălalt, să ne completăm.

Ellie White: Facem cu schimbul, cu atât mai mult cu cât acum ne-am și deschis studio de producție muzicală și îți dai seama că suntem în priză, el la birou, eu la studio, fiecare cu biroul lui.

Reporter: Dar nu aveți ajutor, o bonă sau pe cineva din familie? Sau v-ați lecuit după ce ați schimbat câteva bone.

Soțul artistei Ellie White: „Am renunțat la bonă după numărul 18”

Doru Tincă: Nu, nu, am renunțat la bonă după numărul 18 parcă, nu știu la cât am ajuns…

Ellie White: Ultima bonă a fost faină, Flori. Am plecat noi la Brașov, ne-am mutat noi la Brașov și ea s-a angajat în altă parte. Dar acum nu mai avem nevoie pentru că sunt destul de mari copii, Mihăiță face 9 ani, Maria are 6 ani jumătate.

Doru Tincă: Acum, dacă ar fi nevoie, ne-ar trebui o guvernantă probabil. Care să stea să facă diverse lecții cu ei și să stea să îi supravegheze seara.

Ellie White: Trăiască vecinii! Dacă e să plecăm seara, avem cu cine să îi lăsăm.

Doru Tincă: Dar dacă ei trebuie să facă lecții online, din păcate unul din părinți trebuie să se sacrifice să stea aproape. Nu neapărat să stai să faci lecții cu el. Că le fac online cu profesorul. Dar sunt probleme, mai apare o defecțiune, mai trebuie să îi dai ceva și atunci nu ai ce să faci. Unul dintre părinți e blocat tot timpul acasă.

Ellie White: De asta ne bucurăm că merg fizic la școală.

Doru Tincă: Da, da! Și nici nu poți să te apuci să lucrezi ceva că te întrerup din 10 în 10 minute, că așa se întâmplă.

„Ne și place să stăm cu copiii noștri”

Reporter: Mai aveți timp pentru voi? Să ieșiti poate la o cină?

Ellie White: Păi uite, mai ieșim la un eveniment, dar nu la cină, la noi este prânz.

Doru Tincă: Tot pentru că sunt copiii la școală, cumva la ora 15.00 am ales să îi luăm de la școală, tocmai că vrem să petrecem timp și cu ei. Atunci, în mare parte, cinele noastre sau prânzurile noastre sunt cu ei că ne place foarte mult, iar ale noastre…. în general, la ora 20.30 -21.00 îi punem în pat și de la 21.00-22.00, cina se transformă într-un film, unde adormim (râde – n.r.). Și dacă nu e nebunia asta cu pandemia și se închid locații, mai plecăm la diverse evenimente, mai avem la Bacău, la Cluj, la Iași și pe unde mai mergem și acolo într-adevăr avem timp de noi.

Ellie White: Noi avem avantajul că ne și place să stăm cu copiii noștri și așa că, de multe ori, preferăm să-i luăm mai devreme de la școală tocmai ca să mâncăm împreună prânzul. Deci nu fugim de ei neapărat.

Doru Tincă: Ca și cuplu cred că suntem destul de strong.

Ellie White: „In urma acestei pandemii am scris o carte”

Reporter: Ca în orice familie există discuții, de la prea multă oboseală, contraziceri… Cine e primul care cedează?

Ellie White: De obicei el.

Doru Tincă: Până acum eram în mare măsură eu, dar în ultima perioadă, să știi că Elena s-a dat pe brazdă foarte tare și am ajuns într-un final la 50-50 să fim la situațiile de genul ăsta.

Ellie White: Ideea este că atât de bine ne cunoaștem că în momentul în care unul dintre noi vede că celălalt e prea obosit se duce așa ușor și zice ” E ok, am înțeles. Ești obosit sau suntem toți obosiți, hai să nu degenerăm discuția”

Cum se înțelege artista cu soțul ei?

Reporter: Cine face primul pas spre împăcare?

Ellie White: Amândoi.

Doru Tincă: Acum amândoi. De obicei eram eu, dar acum suntem amândoi și în ultima perioadă tot creștem ca și cuplu și evoluăm, avem tot felul de experiențe faine împreună și atunci toate astea se traduc într-o relație mai bună.

Reporter: Cum ați trecut prin pandemie?

Doru Tincă: Înot (zâmbește – n.r.)

Ellie White: Cu mult stat în casă, cu mult sport și în urma acestei pandemii am scris o carte.

Se numește “Deschide ochii”. Este pe zona de spiritualitate, suflet și așa mai departe, nu este neapărat o poveste anume.

Reporter: Te-ai descoperit altfel?

„A fost mai mult psihic greu”

Ellie White: Am citit foarte mult în acea perioadă și în momentul când am terminat o carte, chiar asta îi spuneam lui Doru „ok, eu trebuie să scriu o carte”. A fost așa o chestie de secundă, am scris-o, am vorbit cu editura, am semnat contractul și cartea a fost lansată.

Reporter: Cred că pentru voi a fost și foarte greu să stați atât de departe de scenă, de spectacole…

Ellie White: A fost mai mult, așa, psihic greu și nu doar de asta, ci de faptul că eram închiși în casă fără nicio explicație.

Doru Tincă: În general, cred că limitările de orice fel te fac să te frustrezi. Ai văzut că în pandemie sunt oameni care înainte nu făceau sport și când li s-a spus „Nu mai aveți voie să mergeți să alergați sau să mergeți cu bicicleta” ei dintr-odată au început să vrea să meargă cu bicicleta. Și probabil în mare parte este un cumul de factori și de decizii ale altora care cumva te îngrădesc și atunci în momentul ăla, da, te simți mai rău și mai ciudat decât te simți în mod normal. Dar pe noi cumva, au fost și momente rele și momente bune, dar cumva am știut să ieșim mișto din ele.

Reporter: Sunt persoane care chiar au apelat la specialist, care au suferit de depresii.

Ellie White: Depresia este o boală reală de care toată lumea ar trebui să fie conștientă și apare în momentul în care nu poți să gestionezi anumite situații clare, te duci în niște filme ale tale psihologice din care nu mai poți să mai ieși și ai nevoie de ajutor, clar.

Doru Tincă: Ai nevoie de o frânghie, e ca atunci când nu mai poți să mai înoți și simți că îți trebuie o mână acolo să te țină, să te tragă afară.

Artista a slăbit în pandemie

Reporter: Așadar, să înțeleg că ați trecut bine prin pandemie, ați citit, ați făcut sport. Elena, nu ai luat kilograme în greutate, ca majoritatea.

Ellie White: Ba chiar am slăbit.

Doru Tincă: Elena chiar a slăbit, a devenit mai fit. Eu sunt identic.

Ellie White: Da, la mine, stresul funcționează invers, eu nu sunt mâncătoare pe stres, la mine stresul funcționează pe slăbit. Nu pot să mănânc.

„Noi mâncăm seara paste, ea își face o salată”

Doru Tincă: Noi mâncăm seara paste, ea își face o salată. Noi mâncăm grătar, ea își face pește, adică gătim de 2 ori. Mai ia un cartof de la noi sau o pastă, dar cam atât.

Ellie White: Mai iau și ei salată de la mine.

Doru Tincă: Într-o seară am rugat-o să ia o pastă, să guste să îmi dau seama dacă a ieșit bună.

Ellie White: Da, într-adevăr au fost foarte bune pastele, dar mi-am făcut un obicei al meu, în momentul în care, ziua în care fac workout nu mănânc brânză, pentru că brânza încetinește procesul de creștere a musculaturii.

Reporter: Ce mănânci mai exact într-o zi?

Ellie White: Orice altceva în afară de brânză. De exemplu, mănânc dimineața un bol de lapte de migdale cu cereale, la prânz dacă apuc, eu nu prea am 3 mese pe zi. La noi mesele constau într-un mic dejun, o cafea și cină.

Doru Tincă: Intermediar. 2, 3, 5 fructe și aia e. Multă apă și mult sport.

 

Publicat: 06 Dec. 2021, 19:41 Vedete
Pe aceeași temă