O blondă apetisantă de la Survivor și-a făcut fenta în mașina de 400.000 de euro a unui afacerist!

Publicat: 04 mart. 2022, 10:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare la Survivor, Elena Karina pare să fi dat o altă ”lovitură” de proporții: își face anturajul pe lângă un bărbat cu foarte mulți bani, pasionat de mașini extrem de scumpe. Dovadă că blonda este plimbată, mai nou, cu un autoturism care valorează aproape jumătate de milion de euro!

”Șoferul” ei a fost Andrei Enescu, un personaj cunoscut în cercurile selecte drept un mare ”consumator” de mașini. Așa că apariția lui la bordul unui Ferrari de 400.000 € nu a mișcat nici măcar un mușchi pe fețele apropiaților săi. Însă domnișoara de pe scaunul din dreapta volanului a atras atenția. Este vorba despre Elena Karina, o fostă concurentă a emisiunii ”Survivor România”.

Andrei Enescu, care are afaceri în domeniul tuningului auto, a pozat mândru cu cele două ”achiziții” recente.

Până să ajungă la destinație, cei doi au întors capetele trecătorilor de pe trotuare. Toți au fost fascinați de ”bijuteria” pe patru roți condusă de antreprenorul premiat în cadrul galei ”I Success – Bărbați de succes”. Un Ferrari F8 Tributo, pe care afaceristul ar fi plătit aproximativ 400.000 € , a fost atracția în acea zonă a Capitalei.

Cine este Elena Karina

Elena Karina Fetica este din Craiova, are 24 de ani și este masterantă în International Economics şi Business Administration. Ea a absolvit Facultatea de Finanţe Bănci şi este pasionată de maşini. Aceasta chiar are un vlog dedicat industriei auto. Este o pasionată de fitness şi, timp de 3 ani, a practicat kickboxing, având o relație specială cu sportul încă din copilărie. În show-ul Survivor a făcut parte din echipa Războinicilor, alături de alți colegi, printre care și Andrei Ciobanu.

Într-una dintre ediții, Karina a fost surprinsă de camerele de luat vederi, împreună cu Andrei Ciobanu, dându-și frău liber sentimentelor. Cei doi au fost surprinși sărutându-se pasional și fără inhibiții.

După ce au ieșit din concurs, aceștia au declarat că sunt îndrăgostiți și că vor să facă pasul cel mare. În cele din urmă, relația s-a terminat. Cea care a făcut dezvăluirea a fost Emy Alupei, o altă concurentă de la Survivor.

Publicat: 04 mart. 2022, 10:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă