Imagini horror! O adolescenta de 16 ani a suferit cele mai groaznice arsuri solare pe care le-ai vazut vreodata! In ce hal arata spatele ei!

Publicat: 08 aug. 2019, 11:54 Autor: D. C. Life
Imagini horror! O adolescenta de 16 ani a suferit cele mai groaznice arsuri solare pe care le-ai vazut vreodata! In ce hal arata spatele ei!

Nimeni nu credea ca o arsura solara poate fi ceva atat de grav, dar tipa asta si-a distrus tot spatele dupa ce a stat doar o ora expusa total sub un soare puternic.

O adolescenta a suferit cele mai groaznice arsuri solare pe care le-ai vazut. Tipa asta din Anglia a fost in vacanta in Cuba acolo unde desi si-a dat cu crema solara razele soarelui i-au ars intr-un mod socant intreg spatele.

Maisie Squires are 16 ani si timp de o ora a facut snorkelling, stand permanent in apa cu fata in jos. Se pare ca in tot acest timp valurile si apa i-au spalat crema de soare de pe corp iar soarele a ars-o extrem de puternic. Dupa ce a iesit din apa si-a dat seama ca o cam frigea spatele dar nu a dat prea mare importanta. In doar 24 de ore spatele ei a ajuns sa arate exact cum se poate vedea in imaginile de mai jos. Pielea era atat de arsa incat s-a umflat si a inceput sa secrete un lichid galben. Avea dureri insuportabile de spate si de cap si a ajuns de urgenta la spital acolo unde medicii nu au putut sa-i faca nimic decat sa ii pulverizeze spatele cu o solutie care sa ii hidrateze pielea.

„Am facut snorkelling timp de o ora dar eram data cu crema pe tot corpul. Eu am o piele foarte sensibila si asta este motivul pentru care cred ca mi s-a umflat intreg spatele si mi s-a ars pielea atat de tare. Am facut pozele astea ca sa vada cat mai multa lume ce se poate intampla daca nu iti protejezi pielea cum trebuie si ca soarele este extrem de puternic in anumite locuri din lumea asta” a declarat adolescenta.

O adolescenta a suferit cele mai groaznice arsuri solare pe care le-ai vazut

Cele doua bumbe pline de lichid pe care le avea pe spate au incurcat-o enorm la zborul de intoarcere din Cuba care a durat mai bine de 9 ore. Durerile erau atat de mari incat simtea permanent nevoia sa isi dea cu apa extrem de rece pe spate. Ca lucrurile sa fie si mai rele in aeroport dupa aterizare sora mai mica a fetei a lovit-o pe spate si i-a spart cele doua uriase bube iar pielea din spatele lor era atat de sensibila incat nu mai suporta sa poarte absolut niciun tricou.

Ajunsa inapoi in Anglia a mers din nou la spital acolo unde medicii au internat-o pentru o zi si i-au facut mai multe tratamente specifice victimelor care au suferit arsuri de gradul 2 in incendii. Timp de 2 saptamani nu a putut sa doarma deloc pe spate si sa poarte bluze mulate, acum insa arsurile i-au trecut dar semenele de pe piele ii vor ramane pentru tot restul vietii.

Publicat: 08 aug. 2019, 11:54 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă