Nuntă la Puterea Dragostei! Un alt cuplu e pregătit de pasul cel mare: ”Mi-am luat inima în dinți și i-am spus mamei ei”

Publicat: 07 Sep. 2020, 10:09 Vedete

Emisiunea ”Puterea Dragostei” chiar unește destine! Marius și Andreea Pirui sunt pregătiți să meargă pe același drum, după ce fostul concurent s-a decis să ceară mâna fetei chiar la… mama ei!

Potrivit Cancan, un alt cuplu este pregătit să facă pasul cel mare! Marius și Andreea Pirui s-au cunoscut în emisiunea ”Puterea Dragostei” difuzată de Kanal D. Chiar dacă au avut mici neînțelegeri pe parcurs și s-au mai certat în timp ce se aflau la filmări, în Turcia, cei doi au ales un drum comun, iar acum Marius este pregătit să o ia de nevastă pe blondină.

Totuși, înainte de pasul cel mare, Marius, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, a vorbit cu mama Andreei, pentru a-i cere mâna. La jumătatea lunii august, cei doi s-au logodit.

Marius, fost concurent Puterea Dragostei: „Mi-am luat inima în dinți și i-am spus mamei ei, așa am rămas eu cu ideea asta de când eram mic”

„Mi-am luat inima în dinți și i-am spus mamei ei, așa am rămas eu cu ideea asta de când eram mic, fata trebuie cerută de la părinți. Mama Andreei s-a emoționat foarte tare. Eram doar noi doi, la o cafea și i-am zis”, a povestit Marius de la Puterea Dragostei.

„Și eu ce făceam?”, a întrebat Andreea Pirui.

„Tu dormeai”, a replicat el râzând.

Marius a continuat: ”Mi-a mulțumit că am mers pe drumul ăsta”

„Reacția ei mi-a dat și mie curaj, mi-am spus că femeia asta mă vrea în familia ei. Îmi amintesc în mare ce a spus mama ei. Mi-a mulțumit că am mers pe drumul ăsta, să o anunț. E normal pentru că e cel mai important om din viața ei. Mama ei a ținut loc și de mamă și de tată și își iubește enorm copiii. Mi-a spus că apreciază foarte mult ce i-am spus”, a adăuagat Marius.

Publicat: 07 Sep. 2020, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă