Nunta Andreei Esca a fost un vis. Cererea in casatorie… a fost extrem de BANALA!

Publicat: 26 Feb. 2019, 17:28 Vedete

Prezentatoarea stirilor PRO TV de la ora 19 este casatorita de peste 18 ani cu omul de afaceri Alexandre Eram. Cei doi au impreuna doi copii mari deja.

Nunta Andreei Esca a fost un vis, dar cererea in casatorie a fost banala. Extrem de banala. Andreea Esca a marturisit in numarate randuri cum l-a cunoscut pe actualul ei sot, Alexandre Eram, pe care l-a despartit de iubita cu care era la vremea respectiva. Cu toate ca se iubesc enorm si se respecta, cei doi nu sunt deloc romantici. Tocmai de aceea au avut o cerere… banala.

Alexandre Eram s-a dus la Andreea Esca, intr-o dupa-amiaza de relatie, cu un inel. I-a spus in fata daca vrea sa fie sotia lui. Indragostita pana peste cap, Andreea Esca a spus da. Nunta lor a fost desprinsa din basm, ca sa echivaleze cu cererea in casatorie lipsita de romantism.

Nunta Andreei Esca, un vis! Cererea… cam banala!

‘Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume și într-o după-amiază a venit așa cu un inel și m-a cerut de nevastă. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc! Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viață și dacă ai norocul cum am avut eu să te îndrăgostești și să îți construiești o familie, cu atât mai bine”, a povestit Andreea Esca, la un moment dat, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe sotul ei

”Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

Andreea Esca si Alexandre Eram, deloc romantici

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a mărturisit Andreea Esca, citata de b1.ro.

Alexia Eram a implinit 18 ani. Imagine cu ea, GOALA!

Publicat: 26 Feb. 2019, 17:28 Vedete
Pe aceeași temă