Nu mai dă doi bani pe cum arată! Alexandra Becali a ieșit din izolare cu 5 kg în plus și haine de casă!

Publicat: 07 May. 2020, 22:36 News

Cândva una dintre cele mai cochete fete din familia lui Gigi Becali, Alexandra, fiica lui mijlocie, pare că nu mai dă doi bani pe hainele scumpe și machiajele de top. Să fie asta din cauza despărțirii prin care a trecut lunile trecute? Cu siguranță știe mai multe confidenta ei, pe care Alexandra a scos-o recent la o cafea. 

Imaginea Alexandrei Becali putea fi asociată, până nu de mult, cu branduri de lux, pentru că astea erau opțiunile ei când venea vorba de haine și accesorii. Ca să nu mai vorbim de mașina pe care o conduce, un bolid de 200.000 de euro. Când tatăl tău este Gigi Becali, este firesc până la urmă să ai la discreție… tot ce-ți dorești.

Se pare că în perioada nu o prea mai încălzește nimic pe frumușica blondă, și asta pentru că, așa cum au tot relatat diverse surse autorizate, Alexandra a fost părăsită de iubit pentru o altă domnișoară sexy. Miss chiar! Bineee, nici Alexandra nu-i de lăsat…

Dar inima ei frântă a făcut probabil ca aparițiile de-acum să nu mai fie deloc ”glamuroase”. Dimpotrivă, dacă o vezi pe stradă, așa cum ni s-a întâmplat nouă, te întrebi mirat de câteva ori, ca să te asiguri: ”Oare chiar ea este??”.

Alexandra nu a mai suportat izolarea în condițiile astea, așa că și-a sunat o prietenă și au ieșit la o plimbare, timp în care au savurat și câte o cafea. Fiica milionarului s-a îmbrăcat cu niște haine care păreau de casă, și-a strând părul într-o coadă și, în timp ce mergeau, amica ei părea că face o adevărată terapie cu ea. Pentru că-i explica și îi gesticula încontinuu.

Se putea observa, de asemenea, că ”fata lu’ tata” și-a rotunjit puțin și formele… cu vreo 5 kilograme, cam așa. Dar cu siguranță va avea timp și chef să le dea jos când se va îndrăgosti de altcineva.

 

 

 

 

Publicat: 07 May. 2020, 22:36 News
Pe aceeași temă