Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a ”rupt” gura târgului! Alexandra și-a etalat o geantă Chanel de 8.000 de euro

Publicat: 26 Dec. 2021, 11:11 General

Alexandra Becali, fiica mijlocie a cunoscutului om de afaceri, patron și al clubului FCSB, nu lasă nimic la voia întâmplării. Îmbrăcămintea e cu stil, accesoriile sunt pe măsură, iar mâinile ghidonează un volan al unei mașini de aproximativ 300.000 de euro.

Alexandra Becali nu duce grija zilei de mâine, de altfel, precum surorile ei, Teodora și Cristina. Un tată celebru și bogat le-a îndrumat pașii cum nu se poate mai bine, înspre religie, în primul rând, dar și despre lumea afacerilor le-a vorbit. Fete stilate, apariția lor, oricunde, este de notat.

Alexandra a fost, de data aceasta, ”victima” paparazzilor CANCAN.RO, dar nu are de ce să se supere. Șarja de poze o reliefează la superlativ.

Tânăra a avut puțintică treabă în zona Dorobanți, când încă gerul nu bătuse la porțile Capitalei. Așa că și-a tras pe ea un elegant sacou alb, o pereche de colanți negri, iar pe umăr și-a ”aruncat” geanta Chanel, al cărei preț nu e deloc modest, aproximativ 8.000 de euro, și a plecat la drum. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 26 Dec. 2021, 11:11 General
Pe aceeași temă