Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, de nerecunoscut! Doar mașina a scos-o din anonimat

Publicat: 29 apr. 2022, 09:48 Autor: Maria Apostol General

Cândva una dintre cele mai extravagante apariții ale familiei Becali, fiica mijlocie a milionarului, Alexandra, a devenit o prezență ”ștearsă”, și doar mașina extrem de scumpă o scoate din anonimat!

Alexandra Becali și-a făcut timp pentru o ieșire în centrul Capitalei, pentru a rezolva niște treburi. Paparazzi au recunoscut-o cu greu, însă mașina pe care o conducea, Bentley Continental de 250.000 de euro, a dat-o de gol.

Îmbrcată cu o bluză de culoare bej, la care a asortat niște adidași albi și pantaloni în aceeași culoare, Alexandra Becali a savura, înainte de toate, o cafea în zona Dorobanți.

Spre deosebire de alte ocazii, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a trecut neobservată. S-a întâmplat chiar pe aleea pe unde lumea bună a Capitalei iese la întâlniri.

Alexandra Becali a renunțat la brandurile de lux

Tânăra a adoptat, se pare, stilul modest. Nu pare să vrea să iasă în evidență, contrar comportamentului tatălui ei.Dacă nu ar avea Bentley-ul pe lângă ea, nici n-ai ști că e fiică de milionar! Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Imaginea Alexandrei Becali putea fi asociată, până nu de mult, cu branduri de lux. Pentru că astea erau opțiunile ei când venea vorba de haine și accesorii.

Cum s-a întâmplat chiar la finalul anului trecut. Când a fost surprinsă în aceeași zonă. Alexandra era ”blindată” cu accesorii Chanel, chiar dacă nu a ieșit decât pentru o cafea.

Publicat: 29 apr. 2022, 09:48 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă
×