Noua iubita a lui Victor Slav: „Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin”

Publicat: 25 Sep. 2018, 11:52 News 3

Zvonurile cu privire la noua iubita a lui Victor Slav circula de cateva zile, astfel incat acesta a simtit nevoia sa clarifice ce se intampla mai exact.

In ultimele zile numele lui Victor Slav apare pe paginile tuturor publicatiilor iar zvonurile cum ca are o noua iubita au explodat. Se spune ca este vorba de o blonda cu care ar fi petrecut o seara intr-un club din Timisoara, iar mai apoi in Constanta.

Astfel Victor a dat mai multe informatii cu privire la domnisoara care roieste in jurul lui, si ce inseamna de fapt, pentru el.

„Nu se pune problema unei noi legături sentimentale în ceea ce mă privește. Acea față este o prietenă de a mea, de a lui Cazacu, și de a lui Giani. (n.r. colegii săi de la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D).

Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin în această vară. Era o bună cunoștință de a lui. Suntem într-un cerc de vreo 20 de amici, care se întâlnesc din când în când la o ieșire în club și se distrează. Atât!

Vom stă la aceeași masă, ca și acum, însă, repet, nu este și nu va fi nimic special, doar o relație de frate și soră, dacă vreți”, a spus Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Sep. 2018, 11:52 News 3
Pe aceeași temă