Noi informații în cazul de la Caracal! Gheorghe Dincă a înghițit un bilet în care se aflau informații importante

Publicat: 11 Jan. 2020, 16:26 News
Noi informații în cazul de la Caracal! Gheorghe Dincă a înghițit un bilet în care se aflau informații importante

Bombă în cazul de la Caracal! Au apărut informații potrivit cărora Gheorghe Dincă ar fi înghițit un bilet pe care acesta l-a găsit în buzunarul unei cămăși. Totul are loc după ce bărbatul și-a schimbat declarațiile în legătură cu dispariția Luizei Melencu.

Aflat după gratii de aproape jumătate de an, Gheorghe Dincă a făcut declarații halucinante în timpul celor mai recente audieri. Acesta le-a spus anchetatorilor că nu a ucis-o pe Luiza Măceșanu.

Lucrul care a dat peste cap ancheta a fost o altă mărturie a criminalului. Acesta a recunoscut faptul că a înghiţit un bilet pe care îl avea în buzunarul unei cămăși și pe care l-a descoperit întâmplător, la mai bine de trei luni de când a fost încătușat. atunci când a fost lăsat să meargă la toaletă.

Pe 26 iulie, 2019, ziua în care Gheorghe Dincă a fost ridicat din casa groazei din Caracal, anchetatorii au luat câteva haine pentru ca acesta să le poarte în închisoare, relatează romaniatv.net.

După mai bine de trei luni de detenție, el a îmbrăcat o cămașă în buzunarul căruia se afla un bilet pe care, potrivit spuselor sale, erau notate numerele de telefon ale celor doi complici, numărul Alexandrei Măceşanu, dar şi ale unor persoane pe care monstrul le acoperă pentru ca oamenii legii să nu ajungă la ele. Bărbatul a mai declarat că a înghițit foaia atunci când a fost lăsat să meargă la toaletă.

Publicat: 11 Jan. 2020, 16:26 News
Pe aceeași temă