Noi detalii ies la iveală despre divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano. În custodia cui a rămas fetița lor, Maya

Publicat: 22 Nov. 2020, 12:19 Vedete

Antonia și Vincenzo Castellano au încheiat divorțul după o perioadă lungă de așteptare. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani, iar după separarea lor oficială tânăra domnișoară a rămas în continuare la tatăl ei, dar cântăreața o poate vizita oricând dorește.

După o perioadă în care Antonia a așteptat cu nerăbdare ca formalitățile de separare de fostul soț să se încheie, artista a dezvăluit, recent, că divorțul de Vincenzo Castellano a ajuns la final.

“Am încheiat divorțul. În ceea ce privește nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiți, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Și, bineînțeles, să lansăm muzică”, a spus Antonia, pentru Click

Pe perioada divorțului, Maya, fiica celor doi, a locuit cu tatăl ei în Italia. Acum, custodia este comună.

“Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul, și la celălalt, în funcție de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate”, a spus avocatul artistei, potrivit Unica.

“Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai spus avocatul.

Chiar dacă nu au reușit să se mai viziteze, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Antonia și Maya vorbesc zilnic: “Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe WhatsApp etc”.

Antonia, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Velea!

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși apar întotdeauna cu zâmbetul pe buze în fața admiratorilor săi, frumoasa artistă recunoaște faptul că nu are o relație lipsită de neînțelegeri.

Celebrul cuplu nu a trecut până acum prin certuri care să le pună relația în pericol și asta pentru că de fiecare dată au știut cum să iasă din probleme. Antonia recunoaște faptul că dragostea și respectul pe care și-l poartă i-au ajutat de cele mai multe ori să treacă peste momentele tensionate.

”Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu”, ne-a declarat Antonia.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 22 Nov. 2020, 12:19 Vedete
Pe aceeași temă