Ninja Warrior de la Pro Tv a inchis Exatlonul! Nimeni nu se mai uita la Kanal D! Cea mai noua emisiune de la Pro Tv a spulberat concurenta!

Publicat: 10 Sep. 2018, 13:34 News 3

Peste doua zile Antena 1 urmeaza sa inagureze noua emisiune “Ultimul trib”, o emisiune care va concura direct cu Exatlon.

Ninja Warrior de la Pro Tv a inchis Exatlonul! Nimeni nu se mai uita la Kanal D! Toamna asta cele 3 televiziuni de top din Romania se dueleaza mai mult ca niciodata iar cele mai noi sezoane si formate tocmai se pregatesc sa intre in grilele posturilor.

Duminica aceasta Pro TV a difuzat prima editie a emisiunii Ninja Warrior, formatul care a concurat direct cu Exatlonul de pe Kanal D. Asa cum era de asteptat Ninja Warrior a fost emisiunea mult mai urmarita decat Exatlonul turcilor de la Kanal D.

Diferenta in audiente a fost uriasa, prima editie a Ninja Warrior inregistrand cifre aproape duble de audienta pe publicul comercial fata de Exatlonul de pe Kanal D. Ba mai mult nu doar Pro TV a spublerat Exatlonul ci si Antena 1 cu Emisiunea “Insula Iubirii” care si ea a depasit postul turcesc in preferintele publicului.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Sep. 2018, 13:34 News 3
Pe aceeași temă