Nimic n-o poate opri când are bani! ”Prințesa Instagramului” și-a ”sechestrat” copilul și bona filipineză în mașină, după care a plecat la cumpărături de lux

Publicat: 13 May. 2020, 20:50 Vedete

De când a devenit mămică, Cristina Ich are parte de foarte multă adrenalină în viața ei. A ajuns în mijlocul unor discuții care nu i-au făcut cinste, iar ulterior a considerat că e bine, totuși, să se relaxeze puțin, așa că și și-a oferit un răsfăț care o face, totuși, fericită: o sesiune de cumpărături de lux.  

După ce s-a stins scandalul donațiilor destinate Institutului Cantacuzino, când Cristina Ich a fost acuzată că ar fi primit o parte din banii strânși pentru lupta anti-COVID 19, iubita lui Piți Jr a intrat în centrul unei alte controverse.

Totul se pare că a pornit după ce „Prințesa Instagramului” și-a prezentat, în mediul online, noua achiziție de marcă, un ceas Rolex, model Cosmograph Daytona, estimat la aproximativ 30.000 de euro.

La scurt timp după ce s-a fălit pe contul ei de socializare cu minunata bijuterie, Cristina ICH a fost luată la rost de fani. Din câte se pare, mai mulți urmăritori i-au reproșat că Rolex-ul ar fi fost achiziționat în urma încasărilor pe care le-a avut din proiectele umanitare în care s-a implicat în ultima perioadă și care au făcut obiectul mai multor dispute în spațiul media.

Fără să mai țină cont de gura lumii, iată că Ich a ieșit la o nouă sesiuni de cumpărături de lux. Paparazzii CIAO au surprins-o cu două plase pline, ieșind dintr-un magazin cu prețuri destul de piperate. În tot acest timp, în mașină au așteptat-o bona filipineză și băiețelul ei. Și asta pentru că ”prințesa” avea nevoie de liniște în momentul în care făcea cheltuieli extravagante.

Odată revenită la mașină, fericită ca un copil care a primit jucăriile preferate, șatena a alergat pe stradă făcând baloane din gumă de mestecat, și a intrat val-vârtej în automobil. A zâmbit satisfăcută de investiția făcută, după care și-a sărutat băiețelul, cea mai scumpă comoară a ei.

Publicat: 13 May. 2020, 20:50 Vedete
Pe aceeași temă