Nicoleta Nucă, o nouă intervenție estetică! Este fit și mereu în pas cu moda: ”Rezultatul este senzațional”

Publicat: 12 aug. 2020, 11:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

E fit? Da. E frumoasă și talentată? Categoric! Dar cu toții știm că vedetele își doresc și mai mult pentru imaginea lor, iar acest lucru se întâmplă și în cazul Nicoletei Nucă!

Nicoleta Nucă s-a fotografiat în cabinetul medicului estetician. Cântăreața a recunoscut că a apelat la o operație pentru a avea un nas așa cum își dorește, iar acum vedeta a făcut un nou anunț: o altă intervenție!

Acum, Nicoleta se află la medic pentru ședințele PRP, care sunt recunoscute pentru rejuvenarea facială prin ”terapia vampir”. De dragul frumuseții, ea a apelat și la astfel de intervenții estetice, chiar dacă sunt dureroase. Nicoleta Nucă este împătimita unui stil de viață sănătos, face sport, iar în afară de mersul la sală, ea se mai bucură de plimbările cu bicicleta!

”Sunt la a treia ședință de PRP. Cred că ați mai văzut treaba asta cu injectat. Este dureros puțin, dar merită. Rezultatul este senzațional”, a spus Nicoleta Nucă pe pagina sa de Instagram.

Nicoleta Nucă a trecut printr-o operaţie complicată

Nicoleta Nucă suferea de miopie şi astigmatism, iar în ultima vreme dezvoltase o intoleranţă la lentilele de contact. De aceea, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale oftalmologice ultra moderne.

„Intervenția se numește Lasik, are scopul de a reduce dioptriile și de a rezolva problemele de vedere și se realizează cu ajutorul laserului. Nicoleta a fost conștientă în timpul procedurii cu laser și a cooperat cu medicul.

Intervenția a durat opt minute pentru ambii ochi, respectiv sub 5 minute pentru fiecare ochi. La primul consult oftalmologic realizat după operație, Nicoleta avea deja o acuitate vizuală excelentă la ambii ochi”, a explicat Ensar Duman, consilier medical pentru Libertatea.

Nicoleta Nucă a avut o copilărie frumoasă

Artista a avut un moment de sinceritate în fața fanilor săi, cărora le-a povestit despre vremurile pe când ea era doar un copil.

”Pot spune că am avut o copilărie frumoasă, așa cum, din păcate, nu prea mai au copiii din ziua de astăzi. Vara la bunici la țară, alergat desculță prin mahala, jocuri cu copiii pe afară, cățărat în copaci, mâncat fructe proaspete, direct de la sursă, genunchii juliți. Genul de copilărie pe care mi-o doresc pentru copiii mei, când vor fi, cândva în viitor”, a spus Nicoleta Nucă, pe pagina sa de Instagram.

Publicat: 12 aug. 2020, 11:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă