Nicoleta Nucă, dezvăluiri nemaiştiute din trecut: „Adolescența mi-a fost marcată”

Publicat: 26 May. 2020, 14:44 Vedete

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din țară. Vedeta are o relaţie apropiată cu fanii ei, iar recent şi-a deschis sufletul în faţa acestora. Artista a vorbit despre perioada grea pe care a trăit-o în adolescenţă.

Artista a avut un moment de sinceritate în fața fanilor săi, cărora le-a povestit despre vremurile pe când ea era doar un copil.

”Pot spune că am avut o copilărie frumoasă, așa cum, din păcate, nu prea mai au copiii din ziua de astăzi. Vara la bunici la țară, alergat desculță prin mahala, jocuri cu copiii pe afară, cățărat în copaci, mâncat fructe proaspete, direct de la sursă, genunchii juliți. Genul de copilărie pe care mi-o doresc pentru copiii mei, când vor fi, cândva în viitor”, a spus Nicoleta Nucă, pe pagina sa de Instagram.

Dacă, primii ani din viața vedetei au cum unii nici măcar nu visează, despre adolesceţă, artista nu poate spune acelaşi lucru. Din fericire Nicoleta Nucă a trecut peste toate momentele grele cu ajutorul muzicii.

”Adolescența, însă, mi-a fost marcată de multe ”dezrădăcinări”. Din cauza profesiei tatălui meu, m-am mutat de multe ori și a trebuit să mă adaptez mereu într-un mediu nou, cu oameni noi, prieteni noi, limbă străină, mentalitate diferită. Însă, nu aș putea spune că nu am avut o adolescență frumoasă și am avut mereu muzica cu mine”, a mai spus artista.

Nicoleta Nucă a trecut printr-o operaţie complicată

Artista suferea de miopie şi astigmatism, iar în ultima vreme dezvoltase o intoleranţă la lentilele de contact. De aceea, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale oftalmologice ultra moderne.

„Intervenția se numește Lasik, are scopul de a reduce dioptriile și de a rezolva problemele de vedere și se realizează cu ajutorul laserului. Nicoleta a fost conștientă în timpul procedurii cu laser și a cooperat cu medicul.

Intervenția a durat opt minute pentru ambii ochi, respectiv sub 5 minute pentru fiecare ochi. La primul consult oftalmologic realizat după operație, Nicoleta avea deja o acuitate vizuală excelentă la ambii ochi”, a explicat Ensar Duman, consilier medical pentru Libertatea.

Publicat: 26 May. 2020, 14:44 Vedete
Pe aceeași temă