Nicole Cherry a făcut anunțul: vrea să devină mămică! Câți copii își dorește artista

Publicat: 19 Jan. 2021, 12:18 Vedete

Nicole Cherry are gânduri mari pentru viitor. Cântăreața își dorește să devină mămică! A fost întrebată pe internet dacă este sau nu însărcinată.

Nicole Cherry se află într-o relație cu un bărbat mai mare decât artista. Recent, i-a rugat pe urmăritorii ei să îi trimită întrebări, curiozități despre cântăreață, pentru a le răspunde. Cineva a întrebat-o pe Nicole Cherry dacă este sau nu însărcinată, iar artista a mărturisit că nu este, dar își dorește trei copii, arată Cancan.

Nicole Cherry are o relație cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea

Între artistă și iubitul ei este o diferență de câțiva ani, dar iubirea și respectul predomină în relația celor doi. Chiar ea a mărturisit cum s-au cunoscut prima oară cei doi.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a adăugat ea.

Cum se înțelege artista cu iubitul ei?

Întrebată de mai multe ori cum se înțelege cu partenerul ei, cântăreața Nicole Cherry a făcut mărturisiri. Dacă din exterior, totul pare a fi perfect, de fapt, realitatea este cu totul alta. Așa cum spune și ea, ”perfectă nu este nicio relație”, însă au reușit să găsească un echilibru pentru a conviețui și pentru a se înțelege.

”Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe rețelele de socializare.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 19 Jan. 2021, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă