Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului! Artista este însărcinată pentru prima oară

Publicat: 10 Jun. 2021, 09:19 Vedete

Nicole Cherry este tare fericită de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Cântăreața a și dezvăluit pe rețelele de socializare care este sexul bebelușului!

Recent, Ciao.ro v-a prezentat în exclusivitate informația momentului, și anume faptul că Nicole Cherry este însărcinată pentru prima oară! La scurt timp, frumoasa artistă a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu burtica de gravidă, în dreptul unui mesaj. Iar, mai apoi, Nicole Cherry le-a făcut o surpriză uriașă urmăritorilor ei! Într-un mod inedit, artista le-a spus prietenilor de pe Instagram care este sexul bebelușului!

Fericită, zâmbitoare și cu mâna pe burtică, Nicole Cherry a scris în dreptul imaginilor de pe social media: ”O să avem o CIREȘICĂ!❤️🤰”. De asemenea, Nicole a avut lângă ea și pisica, care a purtat la gât o bandană pe care scrie ”O să am o surioară!”. Nicole Cherry și Florin Popa, partenerul ei de viață, vor avea o fetiță!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Recent, Nicole Cherry a postat un mesaj prin care îi anunță pe urmăritorii ei că este însărcinată pentru prima oară.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, este mesajul pe care Nicole Cherry l-a scris pe Instagram.

Nicole Cherry mărturisea în luna ianuarie că dorește să devină mămică!

Nimeni nu se aștepta ca anul acesta frumoasa artistă să dea ”bomba” apropiaților, dar iată că s-a întâmplat! Frumoasa cântăreață, care a reușit să rupă topurile cu melodiile sale, este însărcinată. Despre ideea de a fi părinte vorbea chiar în luna ianuarie a acestui an, mărturisind că și-ar dori să aibă chiar trei copii.

Nicole Cherry are o relație cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea
Între artistă și iubitul ei este o diferență de câțiva ani, dar iubirea și respectul predomină în relația celor doi. Chiar ea a mărturisit cum s-au cunoscut prima oară!

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea ea.

sursă foto: capturi instagram, arhivă Ciao

Publicat: 10 Jun. 2021, 09:19 Vedete
Pe aceeași temă