Moartea nepoatei Ministrului Sanatatii, invaluita in mister! Flavia a fost gasita spanzurata, dar nu a lasat niciun bilet de adio

Publicat: 06 iun. 2018, 16:45 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Moartea nepoatei Ministrului Sanatatii, invaluita in mister!

Flavia Magdau-Tatarau a fost gasita spanzurata, marti seara, chiar de sotul ei. Anchetatorii care investigheza cazul mortii asistentei medicale marturisesc ca tanara nu a lasat niciun bilet de adio.

Apropiatii tinerei de 27 de ani spun ca nu ar fi existat niciun motiv care sa o determine sa-si puna capat zilelor.

Flavia Magdau-Tatarau era asistenta medicala si era casatorita de patru ani. Nu avea probleme in casnicie si se intelegea foarte bine cu partenerul ei, care este pompier SMURD.

Tanara a fost transportata la spital in stare critica, dupa ce medicii de la SMURD au efectuat manevre de resuscitare. La spital a fost declarat decesul.

Moartea nepoatei Ministrului Sanatatii, invaluita in mister!

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a transmis un mesaj de condoleante, dupa moartea fulgeratoare a Flaviei.

„Cu adâncă tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la asistenta Flavia Magdău-Tătărău, unul dintre cei mai sufletiști și devotați oameni care au muncit în cadrul Unității de Primiri-Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Deplângem plecarea prematură dintre noi a colegei noastre și transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndurerate.

 Noi, colegii ei de la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare regretăm enorm pierderea unui profesionist în actul sanitar. Îi regretăm prezența, zâmbetul, veselia și pofta de viață, dar în sufletele noastre imaginea ei va rămâne veșnic vie.

Flavia a fost un om special și un asistent de excepție. A ajutat la salvarea a mii de vieți, iar cei care i-au fost pacienți au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Vestea morții ei fulgerătoare a lovit din senin și ne-a cutremurat pe toți cei care am cunoscut-o, am apreciat-o și am iubit-o ca om și ca profesionist

În astfel de momente putem doar să păstrăm un moment de reculegere în memoria ei, să lăsăm familia greu încercată să își plângă în liniște durerea și să respectăm drama prin care trec apropiații Flaviei. Drum lin printre îngeri, Flavia! Să veghezi de acolo, de sus, asupra noastră, a tuturor!”, este mesajul de condoleanțe publicat de conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde Flavia Magdău-Tătărău a lucrat ca asistentă medicală, conform vasiledale.ro.

 

Publicat: 06 iun. 2018, 16:45 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă