EXCLUSIV | Narcisa Suciu, probleme de sănătate după operație! Cu ce traume se confruntă: „Nu am mâncat, mi s-au atrofiat mușchii și…”

Publicat: 03 oct. 2022, 18:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Narcisa Suciu, probleme de sănătate după operație! A fost operată de urgență în luna iulie și s-a intervenit la limită. Narcisa Suciu a ajuns atunci în stare gravă la spital pentru că a făcut septicemie din cauza apendicelui perforat.

După o sperietură zdravănă, pentru că viața i-a fost pusă serios în pericol, mai mult de peste 10 zile de spitalizare și o operație care a durat 4 ore, artista vede acum viața cu alți ochi! Este încrezătoare și se simte foarte bine pentru că s-a recuperat treptat! Narcisa Suciu ne-a povestit pentru Ciao.ro despre cea mai mare provocare din viața ei!

Cum sunteți după operație? Cum vă simțiți acum?

Având în vedere că au trecut deja 9 săptămâni și jumătate de atunci, mă simt bine. Fizic, medical, nu am nicio problemă și nici nu mi-e frică și dacă nu am murit de data asta, când eram atât de aproape cred că nici nu se mai întâmplă în următorii 50 de ani!

Narcisa Suciu, probleme de sănătate după operație!

A fost o sperietură groaznică!

Da, a fost o chestie destul de serioasă! Toată lumea s-a speriat, familie, prieteni, frații, toată lumea! Am stat sub observația medicilor imediat după operație, acum este totul bine și sub control, sunt ok și pot să plec din țară, doar că acum am treabă aici. Încerc să îl conving pe soțul meu să vină el aici, doar că nu prea are concediu.

V-ați schimbat stilul de viață după operație? Aveți restricții de la medici?

Nu țin niciun fel de regim, dar lucrul de la care nu vreau să mă îndepărtez niciodată este faptul că în fiecare zi am nevoie să fac mișcare. Așa cum am fost obișnuită 10 ani cu Ozzy, cățelul meu, trebuie să continui măcar la nivelul ăla, dacă nu mai mult, mai ales acum. După perioada de spitalizare, pentru că atunci nici nu m-am hrănit, nici nu m-am mișcat. Mi s-au atrofiat mușchii și nu mă simțeam foarte bine fizic, adică aveam nevoie să îmi revin. Acum am început sportul, mi-am revenit, sunt ok!

Narcisa Suciu și-a revenit complet după trauma suferită!

Aveți o fiică foarte frumoasă și talentată! Ce face Daria?

A început școala, este ocupată. Nu e genul de persoană care să își dorească să fie în centrul atenției.

A moștenit de la dumneavoastră talentul pentru muzică?

E talentată dar nu o să facă meserie din asta, probabil că o să fie la nivel de hobby pentru totdeauna. Ea face arte plastice, desenează, pictează, face grafică, set design, face alte chestii. Face Facultatea de Artă dar este pe artă plastică.

Pe plan profesional, ați lansat o carte, “Mama, povestește-mi despre tine!”…

Am evenimente legate de carte, chiar zilele acestea, urmează a două carte care se numește „Tată, povestește-mi despre tine”, pe care o lansăm până la finalul anului. Până când o să înceapă lumea să cumpere cadourile de Crăciun ea o să fie lansată deja. Luni avem ședința finală pentru asta și mai am planuri legate de muzică. Vor fi mai multe spectacole, unele date din luna decembrie sunt ocupate deja, mai am proiectul de acustic cu colegul meu, Ciprian, și am fost deja prin țară. Am alte planuri legate de parfum, sunt colecționar de parfum și sunt foarte pasionată de subiect.

Publicat: 03 oct. 2022, 18:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă