Narcisa Suciu, operată de urgență: „Toată infecția era răspândită și în sânge”

Publicat: 01 sept. 2022, 10:15 Autor: Camelia Vedete

Narcisa Suciu a fost operată de urgență! Artista a ajuns pe mână medicilor, în urmă cu o lună, din cauza unei afecțiuni grave.

Medicii au descoperit că Narcisa Suciu avea apendicele perforat și că făcuse septicemie. Cântăreața a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, a spus care e starea ei de sănătate, dar și când va urca din nou pe scenă.

Narcisa Suciu a mers la spital, pe data de 18 iulie, pentru că se simțea foarte rau. În urma analizelor, a aflat, potrivit spuselor unul cadru medical că avea șanse mari să-și piardă viața. Avea apendicele perforat și făcuse septicemie, așa că a fost nevoie să fie operată de urgență.

Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență

În zilele noastre, am putea spune că operația de apendicită este o intervenție banală. Cu toate astea, Narcisa Suciu a fost în mare pericol, asta pentru că ei i se fisurase apendicele. Astfel, infecția s-a răspândit în sânge.

”Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai”. Și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. (…) Cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică. Pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos. Pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului. Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate.”, a declarat Narcisa Suciu potrivit spectacola.ro.

Narcisa Suciu a fost operată de urgență! Narcisa Suciu a mărturisit că ea nu a luat antibiotice de 10-15 ani, așa că tot ce i-au administrat acum a funcționat. Spune ea, că, dacă ai sistemul plin de antibiotice, e foarte greu să funcționeze. Aceasta susține că a ajutat-o foarte mult în recuperare și faptul că are câinele, pe care îl scoate la plimbare și seara, și dimineața.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narcisa Suciu (@narcisasuciu)

Narcisa Suciu, despre perioada petrecută în spital

Narcisa Suciu a stat în spital 11 zile și mărturisește că această experiență a luat-o prin surprindere, în condițiile în care credea că este un om sănătos.

„Eu după operație am stat la terapie intensivă patru ore, după care m-am ridicat și am plecat în camera mea pe picioare, eu fiind totuși în septicemie, iar imediat de ziua următoare m-am ridicat și am plecat pe holurile de acolo, pentru că trebuie să te ridici să te miști. Toată lumea de pe palierul acela se plimba pe hol. În spital am stat 11 zile, iar când am venit acasă prima zi m-am simțit ok, dar următoarele două zile am fost foarte obosită, puneam capul jos și adormeam. Acum nu mai obosesc, am început să fac mișcare, fac câte opt kilometri pe zi și nu mai obosesc deloc, mi se pare fantastic.”, a declarat Narcisa Suciu potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Narcisa Suciu a fost operată de urgență! Mai mult, spune ea, chair ar vrea să stea de vorbă cu un terapeut după toate prin câte a trecut.

„Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg. Dar nu are legătură cu sănătatea, apendicul e ceva pe care nu-l poți controla. Dar vreau să vorbesc cu un terapeut, pentru că nu vreau să se adâncească anumite lucruri’, a mai spus artista pentru sursa citată.

Cât despre revenirea pe scenă, Narcisa Suciu a spus că în octombrie a semnat primul contract oficial, dar până atunci s-ar putea să plece în Finlanda și să se întoarcă.

Publicat: 01 sept. 2022, 10:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă