Narcisa Suciu, poveste tristă de viață. Artista și-a pierdut mama la o vârstă fragedă: „Tata a vrut să aducă altă femeie în casă la un an de la moartea ei”

Publicat: 18 sept. 2023, 15:02 Autor: Camelia Vedete

Narcisa Suciu are o poveste tristă de viață. Artista și-a pierdut ambii părinți la o vârstă fragedă.

Vedeta a povestit cum și-a pierdut ambii părinți, dar cât de mult a afectat-o trecerea în neființă a mamei sale. Narcisa Suciu a dezvăluit că nu și-a iertat niciodată tatăl pentru că nu a lăsat-o să vină acasă, pentru a-și vedea mama.

Narcisa Suciu, poveste tristă de viață

„Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.rpe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Nu puteam să mă uit la el atunci. L-am judecat că nu m-a lăsat să mă duc. Cred că nu l-am iertat niciodată. Nu m-am mai uitat cu înțelegere la el’, a declarat Narcisa Suciu în cadrul unei emisiuni.

Narcisa Suciu avea 24 de ani când tatăl ei a părăsit această lume. Vedeta și-a adus aminte că la un an după moartea mamei sale, tatăl ei i-a spus că vrea să aducă o altă femeie în casă, fapt cu care Narcisa Suciu nu a fost niciodată de acord.

Artista și-a pierdut mama la o vârstă fragedă

„Tata, după un de la moartea mamei, mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus ‘peste cadavrul meu, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască’, a spus Narcisa Suciu.

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică.’, a mai povestit Narcisa Suciu.

Și-a pierdut și fratele

De asemenea, Narcisa Suciu și-a pierdut fratele, care era diagnosticat cu ciroza hepatică. Cei doi erau certați, iar artista regretă și la acest moment că nu s-a împăcat cu fratele ei.

„Se face un an de când l-am pierdut pe fratele meu cel mare, avea 56 de ani. Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila în seara aia și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui era fosta mea colegă din copilărie și m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis că a murit.Asta nu am povestit-o nimănui. Noi am avut o relație foarte apropiată. El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva.’, a mărturisit vedeta.

Narcisa Suciu era un copil când a aflat că este însărcinată

Narcisa Suciu era un copil când a aflat că este însărcinată: „O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis…”.

Narcisa Suciu abia își începea tinerețea când a rămas însărcinată. I-a fost extrem de greu, însă ea și Daria au astăzi o relație extraordinară. Pentru Narcisa Suciu, cariera muzicală a început odată cu viața de mamă. Se întâmpla la sfârșitul anilor ’90, după o perioadă în care viața artistei fusese oricum marcată de o serie de evenimentre tragice de familie, conform demamici.ro

La 17 ani a rămas fără mamă, iar câțiva ani mai târziu și-a pierdut și tatăl.

Daria, fiica ei, a venit pe lume într-un moment cu multă confuzie pentru Narcisa Suciu, dar bebelușul de atunci se dovedește a fi astăzi forța și stabilitatea din viața artistei.

Reporter: Ce îți aduci aminte de perioada în care ai aflat că ești însărcinată?

Narcisa Suciu: Un aport foarte important l-a avut medicul meu, pentru că dacă nu era o femeie atât de deșteaptă cum e și dacă nu mi-ar fi vorbit așa cum mi-a vorbit, probabil că nu o aveam pe Daria.

Și ea mi-a explicat că un copil crește cu ceva ce deja am, respectiv, cu dragoste. Eu îi spuneam ei pe atunci: „Păi eu nu am casă, nu am masă, nu sunt măritată, n-am serviciu… ” și ea mi-a zis: „Ok, hai să stăm să îți iei serviciu și să-ți iei casă, și apoi să-ți iei mașină, și apoi o să vezi că o să vrei o mașină mai bună, după aia o să vrei elicopter, după aia o sa vrei castel și după aia când o să vrei să ai copil eu nu o să te mai pot ajuta”.

În momentul acela mi-am zis că s-ar putea să aibă dreptate.

Reporter: Care a fost cea mai grea etapă pentru tine?

Narcisa Suciu: Prima. Am avut un ajutor incredibil. O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis: „Uite, o să vin eu în fiecare seară, să spăl copilul și să-i fac masaj. Singura condiție e să mă luați de acasă și să mă duceți acasă. Și așa am făcut.

Tatăl Dariei mergea în fiecare seară să o aducă la noi și apoi să o lase acasă. Când intra în casă îmi zicea: „Ia-ți un pahar de lapte, calmează-te, liniștește-te, citește ceva”. Și am făcut chestia asta vreo două-trei luni. Citește tot articolul pe demamici.ro.

Publicat: 18 sept. 2023, 15:02 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×