Narcisa Birjaru și soțul ei vor să devină părinți! Decizia luată de câștigătoare sezonului 9 ”Chefi la Cuțite”

Publicat: 27 iun. 2021, 10:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cel de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite” a fost câștigat de Narcisa Birjaru. Mare i-a fost uimirea atunci, când a aflat că preparatele ei din finală au fost pe placul tuturor. Recent, ea a mărturisit că dorește să devină mămică!

Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex Turcitu, își doresc să devină părinți și, mai mult decât atât, să se mute și în casă nouă! Atât ea, cât și partenerul ei de viață s-au decis ce vor face cu banii, astfel că pe listă se află investirea într-o locuință, dar și aducerea pe lume a unui copil.

„Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru”, a declarat Alex Turciu, soțul câștigătoarei „Chefi la cuțite”, pentru playtech.ro.

Narcisa Birjaru a câștigat cel de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite”

Narcisa Birjaru este concurenta câștigătoare a celui de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite”, emisiunea fenomen de la Antena 1. Aceasta a luptat în finală, alături de echipa pe care și-a format-o. Aceasta s-a ”războit” culinar cu Elena Matei (echipa verde – chef Sorin Bontea) și Cătălin Amarandei (echipa albastră – chef Florin Dumitrescu). Fiecare concurent a avut dreptul să aleagă câte 7 colegi pentru a-i ajuta. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o echipă formată din Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

După ce Narcisa Birjaru a luat trofeul și a câștigat banii, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit ce dorește să facă cu suma respectivă.

Tânăra de 24 de ani a mărturisit pentru a1.ro că și-ar dori să investească inițial într-o casă, iar mai apoi chiar să își deschidă o afacere, un restaurant. Narcisa Birjaru este prima femeie care a reușit să câștige premiul în valoare de 30.000 de euro.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a dezvăluit concurenta, pentru a1.ro.

sursă foto: capturi video Youtube / arhivă Ciao

Publicat: 27 iun. 2021, 10:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă