Narcisa Birjaru, asaltată de oferte și colaborări, după ce a câștigat ”Chefi la Cuțite”, sezonul 9

Publicat: 01 iul. 2021, 08:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a show-ului culinar ”Chefi la Cuțite”, sezon 9. În urma acestui fapt, bruneta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost ”asaltată” cu oferte de muncă și colaborări. Ce spune Narcisa Birjaru despre acest lucru?

Narcisa Birjaru este cea care a reușit să câștige cel de-al noulea sezon „Chefi la Cuțite”. În urma acestui lucru, bruneta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a primit mai multe oferte de muncă și colaborări. Viața i s-a schimbat radical, după ce a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor și a câștigat trofeul și premiul în valoare de 30.000 de euro. Mai mult decât atât, ea a mărturisit faptul că proiectul pe care l-a acceptat este un ”deschizător de uși”.

Pentru revista VIVA, Narcisa Birjaru a declarat: ”Aşa este! Şi eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine. M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare”.

Narcisa Birjaru a câștigat cel de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite”

Narcisa Birjaru este concurenta câștigătoare a celui de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite”, emisiunea fenomen de la Antena 1. Aceasta a luptat în finală, alături de echipa pe care și-a format-o. Aceasta s-a ”războit” culinar cu Elena Matei (echipa verde – chef Sorin Bontea) și Cătălin Amarandei (echipa albastră – chef Florin Dumitrescu). Fiecare concurent a avut dreptul să aleagă câte 7 colegi pentru a-i ajuta. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o echipă formată din Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

După ce Narcisa Birjaru a luat trofeul și a câștigat banii, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit ce dorește să facă cu suma respectivă. Tânăra de 24 de ani a mărturisit pentru a1.ro că și-ar dori să investească inițial într-o casă, iar mai apoi chiar să își deschidă o afacere, un restaurant. Narcisa Birjaru este prima femeie care a reușit să câștige premiul în valoare de 30.000 de euro.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a dezvăluit concurenta, pentru a1.ro.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 01 iul. 2021, 08:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă