N-ai fi crezut vreodată! Ce oferă cadou un stat, dacă cetățenii se vaccinează împotriva noului coronavirus

Publicat: 02 Jun. 2021, 09:18 Arhiva

O informația la care, cu siguranță, puține persoane s-ar fi așteptat! Este incredibil ce fel de cadou poate oferi un stat cetățenilor care merg să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Vaccinarea ar trebui să fie din propria inițiativă, nu prin ”ademenire”, însă un teritoriu din Statele Unite ale Americii pare că ar avea altfel de reguli. Cetățenii din Virginia de Vest care se vor vaccina intră automat într-o tombolă pentru câștigarea unei arme. Tombola merge pe aceeași idee precum loteria. Statul american oferă premii în bani, „jackpot-ul” câștigător fiind de 1.600.000 de dolari, arată Alephnews.ro.

Persoanele vaccinate cu cel puțin o doză de vaccin intră în „tombola armelor”, astfel că au șansa să câștige cinci arme de vânătoare și cinci pistoale.

Totuși, statul Virginia de Vest are cea mai mică rată de vaccinare a populației. Din 20 iunie, cei vaccinați cu cel puțin o doză de vaccin, intră în tombolă. De asemenea, cadourile nu se termină aici! Statul mai dorește să ofere: două camionete, cinci permise de pescuit și vântoare pe viață sau 25 de permise de acces în parcurile naționale din Virginia de Vest.

De asemenea, cetățenii din New York primesc un bilet de loterie cu șansa de câștig până la 5 milioane de dolari, iar loteria din Maryland va selecta în mod aleatoriu un locuitor vaccinat pentru un premiu de 40.000 de dolari zilnic.

Ce arată cel mai nou studiu despre noul coronavirus

Un nou studiu despre noul coronavirus a fost făcut de către oamenii de știință care are legătură cu imunitatea la virus și longevitatea ei în organismele umane.

Oamenii de știință au efecuat un studiu care a cercetat imunitatea la noul coronavirus. Potrivit acestora, se pare că imunitatea ar putea să rămână pentru toată viața, deoarece celulele păstrează memoria virusului în măduva osoasă. Chiar dacă durează cel puțin un an, cercetătorii sunt de părere că ar putea rămâne pentru toată viața, arată Antena 3.

sursă foto: Pixabay

Publicat: 02 Jun. 2021, 09:18 Arhiva
Pe aceeași temă