Motivul șocant pentru care s-a sinucis Cătălin Caragea

Publicat: 25 Mar. 2020, 14:17 Arhiva

Motivul șocant pentru care s-ar fi spânzurat Cătălin Caragea! Potrivit informațiilor din mediul virtual, tânărul artist ar fi fost părăsit de iubită înainte să își pună capăt zilelor! 

În mediul virtual au apărut numeroase comentarii referitoare la faptul că fata pe care o iubea a plecat de lângă el, astfel că artistul a intrat în depresie și s-a sinucis.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase a fost găsit fără viața în incinta unui apartament din București, în dimineața zilei de 24 martie. Oamenii legii s-au deplasat la locuință după ce au fost alertați de o rudă a artistului care era îngrijorată de faptul că acesta nu răspundea apelurilor, relatează click.ro.

Ajunși la locul faptei, polițiștii au constatat că solistul se strangulase cu o curea. În urma examinării cadavrului de către un medic legist nu au fost descoperite urme de violență pe trup, exceptând cele specifice strangulării, iar ipoteza sinuciderii este cea mai plauzibilă dintre toate.

Producătorul trupei, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Producătorul formației a confirmat vestea și a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook prin care și-a exprimat durerea.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.
Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.
Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”, a comunicat pe Facebook Iurie Bădicu, managerul trupei.

 

Publicat: 25 Mar. 2020, 14:17 Arhiva
Pe aceeași temă