Motivul pentru care fostul soț al Ralucăi Bădulescu a părăsit țara, după divorț. Cu ce se ocupă azi

Publicat: 19 Mar. 2020, 11:00 Vedete
Motivul pentru care fostul soț al Ralucăi Bădulescu a părăsit țara, după divorț. Cu ce se ocupă azi

Raluca Bădulescu și fostul ei soț, Vali Pungă, au divorțat în 2006. Imediat după aceea, bărbatul a plecat din România și s-a stabilit în Spania. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani.

Cu ce se ocupă fostul soț al Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu este o prezență constantă în showbiz-ul românesc, aceasta fiind unul dintre jurații emisiunii ”Bravo, ai stil”, difuzată la Kanal D. Dacă ea a rămas în lumina reflectoarelor, nu același lucru îl putem spune despre fostul ei soț, Vali Pungă. Puțini își mai amintesc de bărbatul care a fost căsătorit cu Raluca Bădulescu în urmă cu aproape 20 de ani. Pe vremea aceea, vedeta avea foarte multe kilograme în plus, în timp ce Vali Pungă era manechin.

Cei doi s-au căsătorit în 2002 și s-au despărțit după 4 ani. Din relația pe care au avut-o a luat naștere și un copil, Alexandru, care acum are 17 ani. După ce a divorțat de Raluca Bădulescu, Vali a plecat în Spania, la Madrid, unde s-a și stabilit. Și-a deschis o agenție de modeling masculin și afacerile îi merg foarte bine. Vali Pungă este avocat de meserie, dar întotdeauna a preferat lumea modei. Chiar dacă este plecat din țară, bărbatul este foarte apropiat de băiatul său și revine de câteva ori pe an în România pentru a-i fi alături copilului.

”Fiul meu nu vrea să facă modelling. Mai nou, este descoperitor de talente. Vrea să fie totuși cel care va moșteni agenția de la mine, dar nu vrea să fie model. El visează la ziua în care o să se implice în agenție. E unicul meu fiu, această agenție o să fie a lui. Asta își dorește. Nu vrea să fie în fața reflectoarelor”, a dezvăluit Vali Pungă.

Raluca Bădulescu, alături de băiatul ei și al lui Vali Pungă, Alex

Concedii cu ambii tați

După divorțul de Vali Pungă, Raluca Bădulescu și-a refăcut viața. Aceasta s-a căsătorit civil cu Florin Stamin în 2009, la 3 ani după ce s-a despărțit de primul soț. Cununia religioasă au făcut-o însă după 7 ani, în 2016, când Raluca Bădulescu slăbise deja considerabil și ajunsese la un corp de fotomodel.

Băiatul vedetei, Alex, se poate declara un norocos. Are doi tați de la care primește sfaturi și ajutor atunci când are nevoie. Raluca Bădulescu, soțul ei, Alex și Vali Pungă își petrec și concediile împreună, de dragul copilului.

Alex, alături de mama sa și de cei doi tați ai săi

”Stăm împreună în aceeași casă când sunt în România. Ne petrecem foarte mult timp împreună. Suntem o familie fericită, copilul are doi tați. Face diferența așa, care e tata 1 și care e tata 2. Plecăm în vacanțe împreună, cu părinții, cu socrii. El s-a născut dintr-o căsnicie cu multă iubire. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a declarat Vali Pungă.

Publicat: 19 Mar. 2020, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă