Monica Pop, anunț surprinzător despre soțul ei, care este grav bolnav!

Publicat: 14 Apr. 2022, 14:39 General

Monica Pop, unul dintre ”apostolii” antivaccin, a făcut o nouă postare controversată pe pagina ei de Facebook, care l-a avut ca subiect chiar pe soțul ei. Medicul oftalmolog a dezvăluit, printre altele, că partenerul ei de viață se confruntă cu probleme serioase de sănătate. 

Monica Pop susține că soțul ei are un număr de 56.000 de anticorpi după infectarea cu coronavirus, în ciuda faptului că este nevaccinat.

Veste bună! Soțul meu, cu comorbidități serioase, nevaccinat, cu o formă foarte ușoară de boală, are un număr de 56.000 de anticorpi anti Sars CoV-2 la două luni după boală. Repet, formă ușoară!

Se adeverește încă o dată că boala dă cea mai bună imunitate! Chiar dacă e o formă ușoară de boală! Chiar și cu comorbidități severe!”, scrie medicul Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Cine este soțul Monicăi Pop și ce salariu câștigă

Mircea Pop are o meserie de cercetător care a necesitat multe studii și pricepere. Cu toate astea, el are un venit lunar de trei ori mai mic decât soția lui.

Pe cât de expusă publicului este viața oftalmologului Monica Pop, pe atât de discretă este viața soțului ei, Mircea.

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu 40 de ani. Ei au împreună o fată care este profesor de limba franceză la un liceu privat din București. Despre Monica Pop știe toată lumea că este managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

Soțul ei, Mircea Pop, lucrează ca inginer chimist și cercetător științific în chimie organică. El este angajat la Centrul de Chimie Organică “C.D. Nenițescu” care aparține de Academia Română.

Potrivit celei mai recente declarații de avere care a fost publicată de Monica Pop, pentru anul 2020, există diferențe mari între veniturile celor doi. Dacă ea încasează un salariu lunar de aproape 15.000 de lei pe lună, soțul acesteia primește de trei ori mai puțin, respectiv 5.000 de lei.

Publicat: 14 Apr. 2022, 14:39 General
Pe aceeași temă