Cine este soțul Monicăi Pop și ce salariu câștigă. Unii ar spune că este umilitor, în comparație cu ea

Publicat: 04 oct. 2021, 11:04 Autor: Maria Apostol General

Cine este soțul Monicăi Pop și ce salariu câștigă? Mircea Pop are o meserie de cercetător care a necesitat multe studii și pricepere. Cu toate astea, el are un venit lunar de trei ori mai mic decât soția lui. 

Pe cât de expusă publicului este viața oftalmologului Monica Pop, pe atât de discretă este viața soțului ei, Mircea.

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu 40 de ani. Ei au împreună o fată care este profesor de limba franceză la un liceu privat din București. Despre Monica Pop știe toată lumea că este managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

Soțul ei, Mircea Pop, lucrează ca inginer chimist și cercetător științific în chimie organică. El este angajat la Centrul de Chimie Organică “C.D. Nenițescu” care aparține de Academia Română.

Potrivit celei mai recente declarații de avere care a fost publicată de Monica Pop, pentru anul 2020, există diferențe mari între veniturile celor doi. Dacă ea încasează un salariu lunar de aproape 15.000 de lei pe lună, soțul acesteia primește de trei ori mai puțin, respectiv 5.000 de lei.

Monica Pop a slăbit 30 de kilograme

Fără să apeleze la sfaturile vreunui nutriționist, ci doar prin înfometare, Monica Pop susține că a slăbit 30 de kilograme.

„Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru. Iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă”, declara Monica Pop, într-un interviu pentru Gândul.

Înfometarea i-a provocat, inevitabil, alte probleme de sănătate.

„Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate. După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist… Recomand acest regim tuturor persoanelor sănătoase. Deoarece persoanele bolnave de diabet îşi pun viaţa în pericol. Cheia succesului constă într-un pic de voinţă, susţinerea din partea celor dragi. Deşi soţul meu nu a fost de acord, pentru că îmi spunea că, la ce program încărcat am, îmi pun sănătatea în pericol”, a mai spus medicul oftalmolog.”, mai explica medicul.

 

Publicat: 04 oct. 2021, 11:04 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă