Surorile Gabor s-au întors în România și fac turul mănăstirilor cu diamante uriașe pe degete!

Publicat: 05 iul. 2022, 15:03 Autor: Maria Apostol Vedete

Au trecut aproape zece ani de când Veronica Bulai a sfârșit tragic, lovită de o bucată de stâncă, în timpul unui pelerinaj. Monica Gabor s-a întors din Statele Unite pentru un tur de rugăciune pe la mănăstirile din nordul țării, cu gândul la mama ei. Fostul model, cât și surorile ei, au purtat în tot acest timp diamante uriașe, care valorează zeci de mii de euro!

Monica Gabor s-a întors în România pentru o scurtă vacanță și a făcut o reuniune de familie alături de surorile ei, Ramona și Alina. Cele trei nu au mers la mare să se distreze, în mod surprinzător. Ci au ales să facă un tur al locurilor sfinte din nordul țării. Au mers la mănăstriri pentru rugăciune și au vizitat inclusiv Cimitirul Vesel din Săpânța.

Monica s-a fotografiat zâmbitoare, purtând o pereche de ochelari supradimensionați și o rochie lungă înflorată. În cele din urmă, șatena le-a arătat fanilor că este însoțită de sora ei Ramona. Iar la scurt timp li s-a alăturat și sora cea mare, Alina.

În sfârșit cu sora noastră perfectă”, a scris fostul model în cadrul unui InstaStory în care își ține sora de mână. Lăsând la vedere inele cu diamante uriașe de pe degetele lor.

De când au rămas fără părinți, surorile Gabor s-au arătat mai unite ca niciodată. Chiar dacă sunt la distanță una de cealaltă în majoritatea timpului.

Mama Monicăi Gabor a murit în timpul unui pelerinaj

În august 2013, Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a facut popas la peștera cu același nume, aflată la un kilometru distanță.

De aici, s-a oprit să facă poze cu stâncile din afara peșterii. La un moment, o bucată de piatră grea de șapte kilograme s-a prăbușit peste femeia în vârstă de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare… Însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic. Peștera este celebră mai ales pentru că drumul trece direct pe sub stânci. În același timp nu este un loc amenajat, în care turiștii să fie feriți de căderile de pietre. Și nu sunt nici plase de siguranța.

Publicat: 05 iul. 2022, 15:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă