Monica Gabor, vizită secretă în Bacău, după ce s-a zvonit că a divorțat! A cheltuit mii de euro pentru amenajarea unui …

Publicat: 09 aug. 2021, 20:37 Autor: Maria Apostol Vedete

Monica Gabor a făcut o vizită secretă, în Bacău, la scurt timp după ce s-a zvonit că a divorțat. CIAO.RO  a aflat motivul pentru care a mers în orașul natal, acolo unde sunt înmormântați și părinții ei.

Fără doar și poate, Monica Gabor nu trece prin cea mai calmă perioadă a vieții ei. După ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Mr. Pink, ea a încercat să mascheze orice urmă de suferință mergând la diverse petreceri, însoțită de cele mai bune prietene.

Monica Gabor, vizită secretă în Bacău

Între timp a mai făcut însă un gest răvășitor, cu o mare încărcătură emoțională, pesemne că resimte probabil foarte mult lipsa părinților ei, sprijinul lor mai exact, într-o perioadă atât de difilă.

Vă reamintim  că Emil Gabor s-a stins anul trecut, pe 23 iunie, în urma unui infarct, și a fost înmormântat în orașul său natal, Bacău, lângă soția lui, Veronica Bulai.

Câți bani a cheltuit Monica Gabor

CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive de la locul de veci din cimitirul Bacău, unde sunt înmormântați părinții ei. Pe 23 iunie s-a împlinit fix un an de când tatăl surorilor Gabor s-a stins din viață. Chiar cu puțin timp înainte să se împlinească anul, Monica Gabor, împreună cu surorile ei, s-au ocupat să-i inscripționeze numele pe marmură și să pună o fotografie cu el, așa cum au făcut și pentru mama lor, Vernica Bulai, înmormântată tot acolo. Mai mult, fetele au pus ghivece cu flori, iar lumânările nu lipsesc. Toată cheltuiala, peste 2.000 de euro, ar fi fost surportată de Monica, susțin sursele CIAO.RO.

Surorile Gabor fac pomeni în străinătate

Desi ajung destul de rar la mormântul părinților, surorile Gabor – Monica, Ramona și Alina, au grija ca locul de veci să arate impecabil. În timp ce Monica și Ramona vin rar în țară, Alina, sora cea mare, locuiește într-o localitate de lângă Bacău și ajunge mai des la mormântul părinților.

Pe lângă asta, însă, angajații din cimitirul din Bacău au grijă să facă curat la locul de veci, să șteargă marmura, să aprindă lumânări și să pună flori proaspete, desigur, la rugămintea surorilor Gabor.

Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, ne-au spus angajații din cimitirul Bacău.

Monica Gabor nu a fost la înmormântarea tatălui ei

Emil Gabor avea probleme de sănătate, și urma tratamente de ani buni, după cum a declarat în ultimul său interviu acordat reporterilor CIAO.RO.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere.

Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit. Și atunci am ținut tratament 6 luni”, declara Emil Gabor, pentru CIAO.RO, cu câteva luni înainte să se stingă.

Emil Gabor s-a stins pe 23 iunie și a fost înmormântat într-un cimitir din Bacău, lângă Veronica Bulai, mama surorilor Gabor ce s-a stins în urmă cu aproape 8 ani, după ce i-a căzut un bolovan în cap, în timp ce se afla la Polovragi.

Pe ultimul drum însă, Emil a fost condus doar de Alina, sora Monicăi și a Ramonei, care locuiește lângă Bacău, asta pentru că, cele două nu au reușit să ajungă în țară din cauza pandemiei și a regulilor impuse. Monica ar fi trebuit să vina tocmai din America, unde locuiește de ani buni, iar Ramona din Dubai, unde este stabilită.

 

Publicat: 09 aug. 2021, 20:37 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă