Monica Gabor fuge de datoriile din România! Ce sumă uriașă are de plătit fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Publicat: 01 sept. 2022, 13:06 Autor: Camelia Vedete

Monica Gabor fuge de datoriile din România! Monica Gabor a reușit să ocolească executarea silită timp de mai mulți ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu ascunde o datorie imensă în România.

Monica Gabor trăiește viața pe care și-a imaginat-o, chiar în America, acolo unde locuiește cu iubitul său, Mr. Pink, un afacerist chinez. Fosta doamnă Columbeanu s-a mutat peste ocean în urmă cu 11 ani, când a decis să pună capăt mariajului pe care îl avea, la vremea aceea, cu tatăl fiicei sale.

Cum a reușit Monica Gabor să ocolească executarea silită

Monica Gabor fuge de datoriile din România! Chiar dacă pe rețelele sociale se afișează de parcă ar avea viața perfectă, în realitate nu este așa. În România se pare că această ar fi lăsat niște treburi neterminate. Din acest motiv vedetă nu este văzută cu ochi prea buni de anumite persoane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @monicagabor888


Este vorba despre, Tripona Murgu, avocata care a reprezentat-o pe vedetă în procesul de divorț. Aceasta spune că brunetă nu i-ar fi înapoiat acesteia niciun ban. Chiar dacă în instanța a aprobat procedeul de executare silită, avocata vedetei spune că i-a găsit conturile acesteia goale. Acesta fiind și motivul pentru care nu a reușit să-și acopere cheltuielile. În total, ar fi vorba despre o sumă de peste 70.000 de euro.

Monica Gabor fuge de datoriile din România!

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu.

E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Publicat: 01 sept. 2022, 13:06 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă