Mona Segall aruncă bomba! Nu mai vrea să facă America Express: „Renunț definitiv”

Publicat: 17 sept. 2023, 10:53 Autor: Camelia Vedete

Mona Segall aruncă bomba! Producătoarea de la Antena 1 nu mai vrea să facă America Express. Decizia a fost luată după ultima experiență avută pe continentul american.

Mona Segall dorește să renunțe definitiv la America Express. Proaspăt întoarsă cu echipa de la ultimele filmări, producătoarea TV s-a convins că nu dorește să se mai întoarcă în Columbia și Argentina. Se pare că, experiența din sezonul ce va urma în această toamnă pe TV, la Antena 1, nu a fost una foarte bună.

Mona Segall declară că nu mai dorește să treacă prin ce a experimentat ultima dată. Și-a pus atât echipa în perciol, cât și concurenții. Se pare că au fost la limita pericolului, deși au avut o securitate bine pusă la punct. Producătoarea America Express dorește să se întoarcă la formatul de Asia Express. Pentru că acolo unde lucrurile se întâmplă în siguranță.

Nu mai vrea să facă America Express: „Renunț definitiv”

În sezonul doi de America Express, Mona Segall spune că au fost urmăriți de traficanți de carne vie și au fost jefuiți în plină stradă. Mai mult, producătoarea emisiunii declară că cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă nu aveau securitate foarte bună după ei.

“Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru CANCAN.RO.

Irina Fodor și Oase nu mai prezintă împreună America Express

Oase nu va mai face parte din acest sezon. Fanii au fost cei care au observat că fostul co-prezentator nu a plecat alături de echipa sa, la filmări.

Oase i-a lămurit pe internauți și le-a dezvăluit că decizia i-a aparținut în totalitate. Se pare că avea nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra vieții personale.

„Chiar am primit multe mesaje şi comentarii pe tema aceasta şi nu pot decât să mă bucur şi să vă mulţumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express.

Ce s-a întâmplat la Antena 1

Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viaţă când trebuie să te opreşti, să faci un pas în lateral şi să evoluezi şi mai mult.

Deşi ştiu că mai am mult de lucru la mine şi la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin şi cu mai multă forţă, inspiraţie şi creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Aşa că…nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mişcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce şi mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri şi de şi mai mult conţinut din partea mea”, a declarat Oase.

Publicat: 17 sept. 2023, 10:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×