Momente emoționante în memoria lui Ion Dichiseanu, duminică, în emisiunea lui Fuego, la TVR 2!

Publicat: 13 mai 2022, 09:30 Autor: Maria Apostol General

Dacă ne uităm în trecut cu admirație, putem face viitorul să fie strălucitor! E un principiu de la care mulți s-au dezis și care nu face altceva decât să ne răpească din posibilitatea de a evolua armonios ca popor. Nu se întâmplă asta la „Drag de România mea!”, asta pentru că Paul Surugiu-Fuego și echipa sa, împletesc vechiul cu noul, împletesc concepte de ieri cu modernismul de azi, aduc muzica de ieri în actualitate și eroii ei, dar și artiști din zona comercială, precum și trăiri, folclor, bucurii. Într-un singur cuvânt, asta se numește varietate!

Duminica aceasta, 15 mai, de la ora 15.00, la TVR 2, Fuego și echipa propun o ediție variată a emisiunii „Drag de România mea!”, cu eleganță în simțiri, cu proiecte noi și admirabile, cu autenticitate, modernitate, povești de viață și omagii. Sosește în emisiune minunata actriță Daniela Nane, care ne va povesti despre menirea sa, despre performanțe și despre cum a ajutat-o frumusețea în carieră. Ea ne aduce, alături de pianista Ioana Maria Lupașcu, un fragment din „Pianul cu poeme”, recitându-ne versuri emblematice. Ne va povesti și despre noua sa ipostază, cea de manager al Teatrului Ambasadorii și ne va prezenta doi artiști lirici ai acestui teatru care promovează calitatea și frumosul, Camelia Cuzub si Andrei Racu!

Revine și frumoasa Andreea Bănică. Ne aduce melodii de succes, răspunde provocării lui Paul Surugiu-Fuego și anume, unui test al sincerității în care va mărturisi dacă-și mai dorește copii, care-i secretul longevității căsniciei sale și dacă o influențează gura lumii. Mai mult, Andreea va cânta un super duet alături de Fuego, un hit emblematic compus de Ion Cristinoiu pentru regretata Mihaela Runceanu!

Revine și frumoasa familie Dichiseanu-Artene – Adrian, Ioana, Simona și micuțele Amira și Anastasia. De această dată fără maestrul Ion Dichiseanu, de care ne vom aminti prin povești și prin dragul avut de familia sa minunată. Simona Florescu ne va încânta cu o premieră, Ioana Dichiseanu va fi emoționată și ne va spune ce a însemnat tatăl său pentru ea, cântându-ne în portugheză, iar Adrian Artene, poet și jurnalist apreciat, va recita și va povesti despre prima ediție a Festivalului Ion Dichiseanu, care va avea loc între 20 și 22 mai, la Adjud! Din Maramureș, cu autenticitate sosesc două gemene speciale, a căror producții sunt apreciate de public – SUZANA ȘI DACIANA VLAD. Ne aduc piese de suflet, cântă în duet cu Fuego și ne povestesc despre parcursul și proiectele lor! Paul Surugiu are și el surprize și melodii speciale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket!

Publicat: 13 mai 2022, 09:30 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă