Cum a rămas însărcinată Simona Florescu, fosta soție a regretatului actor Ion Dichiseanu: „M-a pus să stau cu picioarele în sus și…”

Publicat: 06 feb. 2023, 12:14 Autor: Camelia Vedete

Cum a rămas însărcinată Simona Florescu printr-o metodă veche!  Fosta soție a regretatului actor Ion Dichiseanu  a făcut  o dezvăluire fabuloasă, în podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Cum a rămas însărcinată Simona Dichiseanu

Ion Dichiseanu și-a dorit foarte mult un copil cu Simona, doar că ea nu rămânea însărcinată. Ce a făcut Dichi? Are cuvântul fosta lui soție. ”Și-a dorit copilul foarte mult! Dacă-ți povestesc un moment… Nu știa, efectiv, ce să mai facă să pot rămâne însărcinată. Pentru că eu, de luni de zile, nu rămâneam însărcinată.

Avea prieteni ginecologi și, la un moment dat, îi întreba ce să mai facă, doar să rămân odată însărcinată. Și, într-o seară, tot așa, când am conceput-o noi pe Ioana, pe 29 ianuarie, m-a pus să stau cu picioarele în sus, rezemată de pereți și zice: mi-a spus doctorul să stai așa o oră, ca să poți să rămâi însărcinată.

Am stat, nu m-au durut picioarele, că el îmi povestea…fuma și îmi povestea, spunea tot felul de aventuri de ale lui, foste așa…

Ei, o să râzi, dar după seara aia eu am rămas însărcinată! Așa s-a născut Ioana!”, a povestit Simona, în podcasul lui Adrian Artene.

Ce mesaj emoţionant a transmis Simona Florescu la câteva zile de la înmormântarea maestrului Ion Dichiseanu

Simona Florescu, mesaj emoționant în amintirea lui Ion Dichiseanu

„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene, pentru organizarea perfectă a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gândit toate detaliile, am mai venit și noi cu ceva idei, dar el a fost și este stâlpul nostru. Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre și ale celor care îl iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris fosta soție a lui Ion Dichiseanu, pe Facebook.

Care a fost ultima dorință a lui Ion Dichiseanu

Maestrul ar fi părăsit această lume, fără ca ultima sa dorinţă să i se îndeplinească. Ioana Dichiseanu, a relatat într-o postare pe Facebook faptul că regretatul său tată își dorea să-și mai ducă încă o dată, nepoțica, de mână, la școală.

„Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu.

Publicat: 06 feb. 2023, 12:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă