Mituri despre micropigmentarea sprâncenelor, cadoul perfect pentru 1 Martie

Publicat: 10 ian. 2021, 14:10 Autor: ileana.ghinea Beauty & Style
Mituri despre micropigmentarea sprâncenelor, cadoul perfect pentru 1 Martie

Micropigmentarea sprâncenelor poate fi unul dintre cele mai potrivite cadouri pe care le-ar putea primi o femeie anul acesta de 1 Martie sau, de ce nu, de 8 Martie.

În ciuda faptului că este o procedură extrem de dorită, mult visată de reprezentantele sexului frumos, miturile „născute” în jurul acestui subiect determină o ușoară reticență.

„Într-adevăr, există o serie de mituri despre micropigmentarea sprâncenelor despre care trebuie să înțelegem că este o procedură de înfrumusețare care, dacă este efectuată corect vine exclusiv cu beneficii în viața doamnei sau domnișoarei care o alege!”, explică Carla – Elena Oprișan, tehnician dermopigmentare sprâncene.

Top 4 mituri despre micropigmentarea sprâncenelor

1. Este o procedură dureroasă. Având în vedere că vorbim despre o procedură care presupune folosirea acului este clar că vorbim despre o procedură care se simte atunci când este făcută. Ceea ce simte clienta nu este, în niciun caz, durere pentru că atât înaintea, cât și în timpul procedurii, se folosește anestezic local.

2. Sprâncenele se rad înainte de această procedură. „Eu sunt total împotriva acestui lucru despre care nu știu dacă se aplică sau nu. Sprânceana naturală îmi folosește, chiar, în timpul construirii șablonului de lucru”, povestește, în continuare, specialistul.

3. După procedură nu mai crește părul în sprâncene, din nou o afirmație care nu-și găsește corespondent în realitate. În timpul procedurii de micropigmentare a sprâncenelor, rădăcina firului de păr nu este lezată în vreun fel, așa că sprânceana naturală continuă să crească fără nicio problemă.

4. Culoarea se transformă în albastru. „Culoarea se poate transforma în orice dacă nu este corect aplicată și potrivit aleasă, acesta fiind motivul pentru care experiența tehnicianului este esențială atunci când se pune problema despre o astfel de procedură. Atunci când se alege o culoare se ține cont de mulți factori care țin de tipologia fiecărei persoane în parte!”, continuă Carla – Elena Oprișan.

„Cât despre trendurile atunci când vine vorba despre sprâncene, un subiect de asemenea foarte discutat, din punctul meu de vedere nu ar trebui să ținem cont de ele decât dacă facem un machiaj de catwalk. Sprâncenele sunt rama feței, ne accentuează sau anulează trăsăturile. Un trend în sprâncene pe o anumită fizionomie o poate îndulci, pe o alta o poate face să pară supărată. Nu există o formă standard, există doar aceea care ți se potrivește ție. Bineînțeles că se ține cont de multe aspecte, colometrie, măsurători, dar nu trend. Și, totuși, daca ne dorim să povestim despre trenduri, în 2021 un trend ar fi sprâncenele cât mai naturale!”, conchide Carla – Elena Oprișan, tehnician dermopigmentare sprâncene.

Publicat: 10 ian. 2021, 14:10 Autor: ileana.ghinea Beauty & Style
Pe aceeași temă