Asa arata sprancenele „coada de peste”! Cel mai nou trend in materie de frumusete le-a innebunit pe femei

Publicat: 20 feb. 2018, 18:46 Autor: madalina m. News 3

O noua moda in ceea ce priveste sprancenele pare sa le fi innebunit pe femei.

Tot mai multe domnisoare aleg sa isi transforme sprancenele, dupa ce cel mai nou trend lansat de specialista in beauty Huda Kattan. Aceasta a postat pe Instagram o imagine cu sprancenele „coada de peste”, in urma cu doar o zi, iar de atunci tot mai multe femei incearca sa le obtina si ele.

Desi procesul nu e unul complicat, pentru sprancenele „coada de peste” e nevoie de o rabdare de fier. Asta deoarece in special capetele sunt cele care trebuie sa se remarce si e nevoie sa fie ascutite.

Asa arata sprancenele

Cele care au fost absolut cucerite de sprancenele „coada de peste” si chiar le-au incercat pe propria piele au fost in special bloggeritele de frumusete. Imaginile cu rezultatul au ajuns rapid pe retelele sociale.

Mai mult, aceasta tehnica e una destul de complicata si multe femeie au marturisit ca a fost o adevarata provocare sa le incerce. Asta deoarece sprancenele ajung sa fie impartite sub forma de „coada de peste”, dar o sectiune din acestea ajunge sa fie desenata.

Imediat ce acest trend a fost lansat, tot mai multe iubitoare de beauty au vrut sa il incerce si rezultatele au fost pe masura, fiindca fiecare femeie si-a pus propria amprenta asupra stilului.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 20 feb. 2018, 18:46 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă