Mirela Vaida refuză să își ducă copiii la grădiniță. Ce mesaj a transmis vedeta

Publicat: 15 Sep. 2020, 09:39 Vedete
Mirela Vaida refuză să își ducă copiii la grădiniță. Ce mesaj a transmis vedeta

Mirela Vaida refuză să își trimită copiii la grădiniță! Vedeta de televiziune transmite un mesaj dur, spunând că a existat o dezorganizare generală înainte de începerea anului școlar.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida: „Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști”

„Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare. Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță. 

Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic. Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a spus Mirela Vaida.

Mama Mirelei Vaida este învățătoare

Mirela Vaida a mai scris, recent, pe pagina sa Instagram, acolo unde a postat un mesaj dur și, în același timp, dureros, referitor la situația din România odată cu începerea școlilor. Prezentatoare emisiunii Acces Direct este îngrijorată de faptul că mama ei este învățătoare, mai are doi ani până la pensie, iar în situația din acest moment, nu se mai bucură de începerea școlilor, ci doar îi este frică!

„Mama mea e invatatoare la o scoala generala din Iasi! De 41 ani preda elevilor de scoala primara! Mai are 2 ani si iese la pensie! Actuala serie de elevi este ultima din cariera ei! Pe 14 septembrie vor incepe clasa a III-a. In fiecare an, pe vremea asta, fremata de nerabdare si de emotie pentru noul an! Abia astepta sa isi pregateasca clasa, sa aranjeze bancile, sa scrie pe tabla “Bine ati revenit la scoala! Mult succes!” 

Anul acesta ceva s-a schimbat: Ii este FRICA!! Are 32 de elevi in clasa!! 32!!! Cum va imparti ea mastile copiilor care nu isi permit sa-si cumpere? Cum le va explica celorlalti ca ei nu primesc si ca vor trebui sa-si cumpere singuri? Cum va face aceasta diferenta astfel incat sa nu jigneasca pe nimeni? Cum le va interzice celor 32 de elevi de 9-10 ani sa nu se imbratiseze, sa nu se atinga, sa nu se joace, cand ei se reintalnesc dupa 6 luni de pauza?”, a scris Mirela Vaida, pe pagina sa de Instagram.

Publicat: 15 Sep. 2020, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă