Mircea Radu, îndrăgostit de Andreea Marin? Ce declarație i-a făcut frumoasei prezentatoare TV, în direct: ”Suspinam după tine…”

Publicat: 20 Oct. 2020, 14:30 Vedete
Mircea Radu, îndrăgostit de Andreea Marin? Ce declarație i-a făcut frumoasei prezentatoare TV, în direct: ”Suspinam după tine…”

Andreea Marin și Mircea Radu au fost două dintre cele mai cunoscute vedete ale Televiziunii Române. După ce frumoasa prezentatoare TV a debutat din nou pe micile ecrane, l-a avut în emisiunea ei invitat pe fostul său coleg. Cei doi au vorbit despre începuturile lor în televiziune, iar Mircea Radu i-a făcut acesteia o declarație surprinzătoare.

Aflat în platoul emisiunii „Nu există nu se poate’, la TVR 2, la invitația fostei sale colege, Mircea Radu s-a destăinuit în premieră și a povestit care a fost prima sa impresie atunci când a văzut-o pentru prima dată pe micile ecrane.

”Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…’.
Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?’. „E fata de la TVR Iași…’
„Cine, Andreea?’, am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor.
M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea „Nu există nu se poate!’.

Mircea Radu, despre începuturile sale în televiziune

”Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize’. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera și spune cum te cheamă’. Și atunci am spus: „Doamne, tu ești?’ S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!’. Restul e istorie”, a mai povestit Mircea Radu.

Publicat: 20 Oct. 2020, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă