Mira a devenit ”copilot”, după un lung șir de accidente! Artista a fost lovită de un TIR, dar și de un taxi

Publicat: 06 Apr. 2021, 21:16 Vedete

Accidentele în care a fost implicată în ultima vreme i-au cam pus capac Mirei! Precaută, artista a ales, totuși, să devină copilot pentru o vreme, așa că și-a lăsat iubitul să-i conducă mașina.

Zilele trecute, cântăreața a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO în timp ce se îndrepta către studioul de înregistrări. Dacă până acum ea era cea care ținea frâiele „drumului”, de data aceasta fotografii au fost surprinși să descopere că altcineva avea să coboare din mașina artistei, de pe locul șoferului.

Cel care a tras biletul câștigător a fost nimeni altul decât misteriosul iubit al Mirei, bărbatul pe care îl cam ține departe de ochii curioaselor. După ce a parcat mașina, cuplul a coborât foarte relaxat, fiecare cu gândurile lui.

Artista avea în mână o geantă și o revistă glossy, cum îi stă bine unei dive, în timp ce iubitul ei s-a ”înhămat” la ceva mai greu: laptopul și câteva merinde, ceea ce anunța o zi lungă la studio.

De frica taximetriștilor, Mira își lasă iubitul misterios să-i conducă mașina

Revenind la povestea inițială, aminteam mai devreme că nefericita experiență din trecut o face pe Mira să se gândească de două ori înainte să se urce la volan. Să fie oare vorba despre coliziunile pe care „le-a primit” din partea taximetriștilor?

Ne amintim că la începutul anului trecut, mașina Mirei a ieșit cam șifonată în urma interacțiunii cu 2 mașini de taxi. Prima dată a fost pe punctul să „câștige” o daună totală, noroc că impactul a fost atenuat de zăpada strânsă pe marginea drumului. „Ia vedeți! Ia vedeți asta! Și ce credeți? A plecat șoferul. Păi cum, nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriștii. Nu se poate, băi frate, așa ceva nu se poate!”, a spus Mira pe InstaStory.

O lună mai târziu, istoria s-a repetat, însă de data aceasta mașina taxi era condusă de nepotul proprietarului, un tânăr care nu avea permis și care a decis să se urce băut la volan.

”Doamne ferește să dai de oameni d-ăștia pe stradă și să fi fost cineva pe stradă la ora aia sau în mașină… eu, de exemplu. Explicați-mi cum a putut să intre nenea ăsta cu spatele în mașina mea? Dar, beat fiind, este evident cum a putut”, spunea artista contrariată în online.

Iată, ca să nu mai treacă prin astfel de emoții, Mira preferă să se lase pe mâna jumătății misterioase.

Publicat: 06 Apr. 2021, 21:16 Vedete
Pe aceeași temă