Cine este Mira, cântăreața care face furori în această vară. Care este numele ei real

Publicat: 17 iul. 2020, 17:09 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cine este Mira, cântăreața care face furori în această vară. Care este numele ei real

La 25 de ani, Mira și-a făcut deja un nume în industria muzicală românească și face furori cu piesele sale. Puțină lume știe însă care este numele ei real. Artista s-a făcut cunoscută datorită participării la emisiunea ”Vocea României”, în urmă cu 8 ani.

Cine este Mira și care este, de fapt, numele ei real

Mira a fost pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă. Aceasta cânta muzică populară alături de mama sa, la nunțile din orașul natal, Rovinari. A început să studieze chitara, de care s-a îndrăgostit iremediabil. În paralel cu muzica, Mira a participat și la concursuri de frumusețe. În luna decembrie a anului 2011, pe când avea doar 16 ani, a câștigat titlul de ”Miss Crăciunița din Rovinari”.

Pe numele ei real Maria Mirabela Cismaru, aceasta s-a făcut cunoscută în 2012, datorită participării la ”Vocea României”. Artista a lucrat în echipa lui Marius Moga, în sezonul al doilea al show-ului. Vocea sa a impresionat pe toată lumea, iar colaborările au început să apară. Piesele sale au urcat în topurile muzicale și a cântat alături de Corina, What’s Up sau Kio.

În 2014 a venit și mutarea câștigătoare pentru Mira. Aceasta a fost cooptată de casa de discuri a Innei. Trei ani mai târziu, tânăra artistă a acceptat provocarea de a face parte din proiectul băieților de la DJ Project. Piesa ”Inimă nebună”, apărută în 2018, a adunat aproape 60 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Mira și drama vieții sale

În luna septembrie a anului 2017, Mira a suferit un accident rutier, alături de colegii din trupa DJ Project. Un tir a intrat pe contrasens și s-a răsturnat peste două mașini. Unul dintre autoturisme era cel în care se aflau și artiștii Mira, DJ Gino Manzotti și DJ Maxx. Toți membrii formației au ajuns la spital, dar din fericire nu au pățit nimic grav.

Câteva luni mai târziu, în martie 2018, Mira avea să treacă însă printr-o adevărată dramă. Fratele său vitreg, Robert Cimpoieru, și-a pierdut viața într-un accident rutier. Acesta avea doar 22 de ani. Mașina pe care o conducea a intrat direct într-un cap de pod, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

În 2019, Mira a încheiat colaborarea cu DJ Project. DJ Gino Manzotti și DJ Maxx au decis să aleagă o altă voce feminină, Andia. Cea mai recentă piesă lansată de Mira se numește ”O privire” și în două luni de la apariție, a adunat peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Publicat: 17 iul. 2020, 17:09 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă