Lora, la un pas de moarte, în urma unui accident rutier! ”Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

Publicat: 18 nov. 2019, 09:32 Autor: Elena News 3
Lora, la un pas de moarte, în urma unui accident rutier! ”Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

Frumoasa cântăreață Lora este plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze și emană o energie aparte. Însă, puțină lume știe, că Lora a fost la un pas de moarte.

Lora a fost la un pas de moarte!

Iată ce a dezvăluit artista:M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc… Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost Ok. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni”. 

Deși a trecut printr-un moment extrem de dificil, în prezent, Lora se bucură de succes pe toate planurile.

Publicat: 18 nov. 2019, 09:32 Autor: Elena News 3
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă