Minodora este în doliu. Soacra ei a murit în urmă cu 10 zile: ”Era ca și mama mea”

Publicat: 23 Apr. 2020, 11:33 Vedete

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, e jovială și dedicată muncii sale, dar puțini sunt cei care știu că artista Minodora a trecut și prin momente grele în viața sa.

În urmă cu zece zile, Minodora și soțul ei, Liviu Mihon, au primit o veste cruntă: mama soțului ei, soacra cântăreței, s-a stins din viață. Minodora a ținut totul secret până acum, arată Cancan.

Celebra cântăreață a mărturisit că soacra ei, mama soțului său, a fost înmormântată în urmă cu zece zile. Soțul ei a mers la Timișoara pentru funeralii, ceremonia fiind restrânsă.

„Suntem triști, îți dai seama, era ca și mama mea. Nu urmează nimic, noi am înmormântat-o deja de nouă zile. La Timişoara a fost doar soţul, fără mine. A fost ceva restrâns”, a spus ea.

Minodora și Liviu Mihon s-au căsătorit în anul 2009 și au un copil împreună.

„Mamei nu i-a convenit că nu e mai înfipt, mama s-a obişnuit cu Liviu greu, dar acum nu-mi dă voie să mai ţip la el. A ajuns să ţină la el. Pe soţul meu l-am cunoscut la Timişoara. A fost gelos şi l-am educat în acest sens, încă de la începutul relaţiei…. Noi ne-am luat obligat, am suferit foarte tare, îmi doream şi eu un inel, un trandafir, un inel într-un tort. Am rămas însărcinată şi venea botezul şi am zis: dar nuntă nu facem? Eu am organizat totul”, a povestit artista.

Minodora a scăpat de diabet făcând operație de micșorare a stomacului

Minodora are, la 42 de ani, greutatea dorită. În urmă cu câțiva ani, artista a apelat la operație de micșorare a stomacului, reușind astfel să dea jos peste 20 de kilograme. Pe lângă beneficiile de ordin estetic, Minodora a explicat cum intervenția a salvat-o de o boală către care avea o predispoziție genetică uriașă: diabetul.

Eu tot timpul am arătat bine, dar cel mai important este interiorul. Se întâmpla de multe ori să am faţa „picată’, dar asta se întâmplă doar atunci când sunt obosită. Am o faţă foarte expresivă. Eram predispusă foarte mult la diabet. La noi în familie toți au diabet. Dacă faci aceasta operație, scapi de diabet. Trebuia să slăbesc mai mult, însă eu am slăbit 20 de kilograme. Mănânc foarte puțin, dar des. Această operaţie m-a ajutat cu adevărat să scap de boală”, a spus Minodora.

Publicat: 23 Apr. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă