Ceartă între vedete? Reacția dură a Minodorei la adresa Biancăi Rus: „Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”

Publicat: 27 mai 2021, 15:51 Autor: Andreea Voicu Vedete

O nouă posibilă ceartă între cântărețele din România? Întrebată într-o emisiune de televiziune, Minodora a numit trei artiste care nu ar avea voce și nu ar fi ”făcute„ pentru industria muzicală.

Invitată în emisiunea ”Teo Show„ de la Kanal D, Minodora a răspuns la anumite întrebări, printre care și cea care face referire la ce artiste din România nu ar avea voce. Gazda emisiunii i-a arătat Minodorei un videoclip în care apare Bianca Rus și în care spunea despre artistă că nu ar avea gusturi când vine vorba despre garderobă.

„Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta. Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a spus Minodora în direct.

Cu o carieră impresionantă în spate, Minodora, artista în vârstă de 43 de ani, a spus în direct la televizor că dacă Bianca Rus ar fi fost ”cuminte”, atunci nu s-ar fi arătat deranjată de gestul ei.

„Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce. Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a mai spus Minodora, arată cancan.

Cu ce se ocupă Minodora pe timpul pandemiei

Cântăreața se laudă cu un talent pe care puțini știau că aceasta îl are. Minodora creează decorațiuni unice cu multă pasiune și dăruire. Vedeta își dedică ore bune din zi pentru a lucra la decorațiunile speciale și chiar s-a gândit să facă mai multe modele pentru vânzare.

„Când termin un ornament, și iese ața cum îmi doresc, îmi vine să plâng. Eu cam înșel ața, de fiecare dată când îmi place vreun ornament, îmi fac și eu unul la fel. Stau câte 4-5-6 ore să îmi comand tot ce am nevoie. Mă gândeam să fac cîte 20 de bucați lunar și să le vând”, a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 27 mai 2021, 15:51 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă